[ Ekar tomt... ]

DATUM: 2008-07-14

...i Grandinar'ns skalle.
Ja, mer än vanligt. :)

För några månader sedan köpte jag lite scrapping-grejjer och ett album. Tidigare ikväll tänkte jag börja på med det där... Plockade fram alla grejjer (väldigt få dock), satte mig med albumet i knät och saxen samt klistret i högsta hugg.

Vad händer?

Det blir tomt i skallen! Alla idéer va som bortblåsta. Puts väck!
Aaaah!
Men men, jag lyckades knåpa ihop EN sida iallafall. Är inte så duktig på det där...och det i kombination till idétorka och brist på grejjer, är ingen bra början precis. :) Men som sagt, en sida blev det. En enkel. Några ultraljudsbilder och våra första tankar när vi fick plusset på stickan och insåg att vi skulle bli päron! :)

Insåg ganska snabbt att jag måste framkalla mer bilder från kamerachippet. :) Får bli någon gång i veckan.

Nu ska jag slötitta på S.A.T.C och vänta på att min lilla löööööve ska komma hem från jobbet. Imorgon blir det en monsterpromenad ner till stan. Ska försöka hjälpa Sanna att hitta snygga outfits till Gotlandsresan. :) Idag gick det bra iallafall. Hittade en outfit till henne. :) She's gonna look good!

Nattie på er!
|Printat av| Maria Mattiasson

Jag gjorde några scrapbooks i USA som jag är väldigt nöjd med. Ett tips är att köpa roliga saxar som gör fina mönster, tex på ÖB. Brukar vara svårt att klippa i bilderna men man kan göra fina ramar runt varje bild.

Datum:2008-07-15 Klockan:07:31:54
|Printat av| Grandinar'n

Maria:

Hmm...oki. :) Tror kanske det blir en tripp till ÖB och kolla om jag hittar ngt roligt. ;)

Datum:2008-07-15 Klockan:07:37:50

|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: