[ I'm waaaaaay to old ]

DATUM: 2008-07-26

Godmorgon sötisar...eller...god tidig eftermiddag... ;)

Igår kom Vickan hit och hälsade på. Hon är en gammal jobbarpolare. Vi jobbade på HMS Host på Arlanda tillsammans... Galen flicka det där. :)

Mitt första intryck på henne va inte så bra...Haha. Va en rookie på jobbet och skulle stå ute på pirerna istället för i restaurangen. Hade aldrigt gjort det och visste inte hur man skulle packa vagnarna ordentligt, men packade så gott jag kunde...
Morgonen efter skulle Vickan jobba och skulle köra ut vagnen från kontoret och ut på pirerna (det är en bit att gå) och när hon drog vagnen över en tröskel så ramlade ALLA grejjer ur och hon svor en lååång ramsa över idioten som hade packat vagnen... Oooops! Hon hade varit flygförbannad och klagat och skällt inne hos chefen. Han förklarade att jag va ny och då va hon inte sur längre.... *haha* Snacka om tur! :) Såååå...det va det första Vickan märkte av Grandinar'ns existens... ;)

Ajaaa...tillbaka till gårdagen.
Måttligt roade och sega drog vi ut på krogen. Hade tänkt att gå till Platina, men kom på att dom inte har öppet på fredagar...Så det blev People. Snurrade runt där ett tag och sen slog det mig att jag är typ 8år äldre än alla där inne!! Det va en riktig partypooper... Hahaha. Vi hade inte så skoj...om jag ska vara ärlig. Ska nog inte gå dit mer... :) Får hålla mig till ställen som har högre åldersgräns för det va typ pinsamt igår.

Så det blev tidiga bussen hem. Men innan vi drog så va vi tvugna att köpa med oss en SubWay-macka!! MUMS! Dom är så äckligt goda!! Sen blev det hemfärd och dunsade ner i soffan och glodde på en film. :)

I'm way to old för krogar med småknotts-ålder. :)
That's it!|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: