[ Shopping, grillning & mys ]

DATUM: 2008-06-27
Helloj mina söta bloggläsare!
Har ekat lite tomt här inne idag, men det beror endast på att jag har haft fullt upp helt enkelt. :) Till att börja med fick jag sovmorgon. Tack Joni! ♥ Fick sova till kl.9.00. Skööönt!

Sen bar det iväg ner till stan för att träffa Rozie. Smarta Grandinar'n (as always) kollade fel när jag läste messet från henne. "Jag är klar kvart i två"... Ahaa...tänkte jag och gick och pysslade lite i lägenheten. Kikade på de halvdöda blommorna i lägenheten, pillade navelludd och lite annat trevligt... Kände en skum känsla under tiden...Kollade på klockan...13.25. "Hmm, vad va det hon skrev nu igen? Det va något med kl.14..." Fifflade lite med mobilen och fick upp messet. "Halv tvååå....", men shit!!! Det är ju typ snart!!! Ungefär här fick Grandinar'n lite tuppjuck och yrade fram och tillbaka i lägenheten. :) Slängde iväg ett mess till Rozie och bad om ursäkt för att jag hade tittat fel, men att jag skulle rappa på som bara den. :) Varför blir jag inte förvånad?? Det händer alltid något!! *haha*

Efter mycket om och men kom jag äntligen ner på stan lite smått anfådd. Vi gick in i alla möjliga affärer och spanade in eventuella outfits tills imorgon. MEN, det blev ju inte baaaara det...som vanligt. ;) Slänger upp lite pics på grejjerna imorgon.
Satte oss ner för en god glass utanför Kebab House. Vad tror ni händer??? Jag blir nerbajsad!!! Jävla duvjävel!! *asg* Så det skvätter för glatta livet på min hals, axel, på vagnen, i vagnen och på stolen jag satt på! Jättemysigt...verkligen. *muttrar* Sen är det klart att det ringer i skötväskan...Jag rotar och rotar medan jag håller handen med glassen vid vagnen. Lyckas hitta mobilen. Det är Joni. Svarar. Hej hallå och sånt där.... :) Pratar klart och upptäcker en väldigt brun och kladdig liten fossing sticka ut ur vagnen. NEEEEJ! Fan, Sebban hade prickat in hela foten mitt i min glass!! Hahaha. Vid det här laget visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta... Det blev det första... :)

Sen kom lilla pääsch och plockade upp mig och halvmetern. Rozie skulle iväg till Arlanda och jobba natt...Uscha. Inget kul... Bilen styrde sekunden efter mot J&J:s (Jocke och Jeanette) place. Där blev det en massa mys med god mat och smarrig efterrätt!!! Riktigt najs. :) Va längesen vi träffades och umgicks sådär "på riktigt". Tack för idag sötisar! ♥

På väg ut till bilen fick vi syn på en bil med lite knasiga stickers. *haha*
Checka in bilden. ;)

Det va min lite knasiga dag... :)
Ha det ruskigt bra så hörs vi imorgon!

Puss och kram och nyp i stjärten. ;)|Printat av| Ciz

Hahahaha! Man måste ju bara skratta åt det. Men usch fågelbajs är ju typ det värsta som finns, uääähh! Härligt men en heldags mys :)

Nu kan du kolla alla våra bilder. Vill du ha nån bild på Sebban från midsommar så är det bara att hojta till vad de heter (namnet står i fotoalbumet) så kan jag skicka över! Ja vill du ha andra bilder oxå så får du ju det så klart...haha. Kraaaaam på tokan + familj!

Datum:2008-06-28 Klockan:07:09:45
|Printat av| Grandinar'n

Ciz:

Hahaha...oki.

Datum:2008-06-28 Klockan:09:20:58
|Printat av| Thess

Haha, ja vilken dag. Den slutade ju trevligt iaf hos goda vänner :o)

Datum:2008-06-29 Klockan:10:14:40
Hemsida: http://mistythess.blogg.se/

|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: