[ Fullspäckad dag ]

DATUM: 2008-06-04
Idag blir en stressdag känns det som.
Sitter och väntar på att J ska vakna så att det blir en runda till Gottsunda. Hans päron vill träffa S innan dom åker till Finland i ett par veckor.

Efter det blir det ev att kanske åka till Västerås och hämta nya vagnen, men sitter och väntar på ett mail som ska komma från leverantören. Fick ett svar tidigare imorse att vi kunde få hemkörning på vagnen redan idag under förutsättning att vi bodde i Uppsala. Smarta Grandinar'n hade ju glömt att skriva vart vi bodde... *suck* Jäkla smart ass. Så nu svarade jag på det och jag hoppas att dom svarar snarast. Skulle vara så najs att ha den nya vagnen ner till Vaggeryd imorgon. Den är mycket lättare än monstervagnen vi har nu och det är en sittvagn som är ställbar till max liggläge typ. ASBRA!

Efter det så blir det ev stranden om tiden tillåter och sen blir det att bege sig hem och packa väskor och packa in allt i bilen så att det är klart inför imorgon bitti. Måste kolla igenom bilen så att allt är påfyllt och fastskruvat. Vill ju inte bli ståendes där mitt på E4:an med en liten trött Sebbe. Sen är det dags att bli fattig; TANKNING AV BILEN. Har räknat på att bensinen kommer gå på 1300-1400kr typ tur/retur. Jävla bensinpriser! Dumt! Tur att man inte ska ut och svira något iaf. :)

Ska bli så ruskigt kul imorgon!!!
Hela gamla tjejligan ska träffas på "Bettans" och mumsa pizza med respektive barn. :) Värsta barnvagnsmaffian!! *skrattar*

Kommer inte vara så aktiv bloggare under helgen, men jag hoppas ni har överseende med det. :) Kommer med all info om dom här dagarna efter helgen. :)


|Printat av| Sussa

Hoppas ni får en trevlig helg, ska ju bli skit najs väder iaf ;)

Superfin vagn ni köpt oxå förresten!! Kraam :)

Datum:2008-06-04 Klockan:09:23:58
Hemsida: http://gangstar.blogg.se/

|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: