[ Tröttmössan ]

DATUM: 2008-06-09

Hellu.
Är helt slut.
Idag blev det en sväng till badet Storvad med Joni, halvmetern och Sabina. Blev dock inte så mycket solande. Det blåste nästan storm. :) Satt bara och väntade på att Sebban skulle pinka ner Sabina, men hon klarade sig från att bli nerpissad, fast han näckade under hela tiden vi va där. *haha*

Efter det blev det till att åka hemåt och prova min pilatesgrej. :) Som sagt; jag är en tv-shop torsk!! Försökte få med Joni på att pilata lite, men han joinade mig i typ 5min. Sen kollade han bara. Körde 2st program först med typisk pilates. Lite varm i kläderna tänkte jag; "äh vafan. Vi kör fatburning-programmet också när jag ändå är på G liksom."  Sagt och gjort. Sista programmet jag valde va 1tim lång. Pallade inte hela. Det va mer aerobics liknande. Jag va D.E.A.D! :) Va helt genomsvett och blev helt slutkörd. Resulterade i att jag däckade i sovrummet och sov en stund. Otränad eller vad??? ;)

Så det har varit relativt lugnt idag...skönt faktiskt. Imorgon har vi bara återträff med gamla föräldragruppen inplanerad. Ska bli så kul att träffa alla bebbar!!! :)

Nu ska jag nog in och lägga mig igen. Är helt slut. Visdomstanden spökar igen. :( I'm in pain!!! Blir en alvedon och sen bums i säng.


Nattie!|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: