[ Dag 03 - Mina föräldrar ]

DATUM: 2010-11-20


Thomas och Anne-Lie. Mina älskade päron. ♥

Pappa T bor i Knivsta i ett litet rött hus uppe på en liten kulle. Vi brukar kalla det "Grane Hill". I huset bor pappa T, pappas fru Sarah, min ena lillebror Abbe och lilla Herr Gulenius (Gulen). :) Vem är då Herr Gulenius? Det är pappas katt som har funnits i hundra år känns det som. Haha. Han ser ut som det också. :) Sliten, men glad ändå.
Min pappa är pilot. När jag var liten så jobbade han som flygmekaniker och under tiden han jobbade där, så utbildade han sig till pilot. Han jobbar verkligen med det han älskar, nämligen flyga.

Dom som känner pappa vet att han är en riktig våghals. När jag var mindre körde han racing (även hans bror som var bäst i Sverige under många år) och nu har han gått över till motorcyklar. Kör både privat och tävlar roadracing.

Hans intresse har dock fört med sig att han faktiskt dog en gång i en ambulans, men dom lyckades återuppliva honom. Han körde sin hoj i Irland och turist kom över på hans sida efter en kurva. Det tog 1tim för ambulansen att hitta dit eftersom det var uppe på en bergsväg. Som tur var så kom dom i rättan tid, annars hade jag inte haft någon pappa idag.

Är orolig varje träning och tävling han är på för han är inte rädd av sig om man säger så. Men han brukar ringa efter varje gång och säga hur det har gått. Då brukar jag lugna ner mig lite...förutom när han ibland har ringt och sagt; "Hejsan lilla Sandra... Vurpade idag, men jag bröt bara 2st revben idag..." Haha. Det är min pappa i ett nötskal. :) 1-2veckor efter brukar han sitta på hojjen igen trots att han har ont.

Det är min pappa! :)


Mamma A bor i Eskilstuna och har gjort det sedan jag nästan skulle fylla 17. Bor tillsammans och är gift med sin ungdomskärlek Roffe. I deras hushåll finns även lilla Vicke. En liten undulat. Tidigare bodde även en söt liten vovve där (Charlie), men han har flyttat.

Min mamma är väldigt snäll och omtänksam. Bra på att baka och duktig i köket. Hon har en förmåga att baka en massa goda saker, men sen äter hon inget själv. Det är mamma i ett nötskal. :) Hon gillar bara att baka liksom. Nu förstår ni kanske varför jag såg ut som jag gjorde när jag var liten. Hahaha. :)

Förhoppningsvis så blir det en flytt för deras del till sommaren. Till Västerås. Där bor även min galna moster Gunsan. Jag tror mamma kommer trivas så mycket bättre där.

Mamma håller inte på med några våghalsiga grejjer som tur är, utan hon håller sig på backen. Bingo är, eller var åtminstone, en hobby förr. Tror hon har lugnat ner sig med det nu. Kommer ihåg när vi bodde nere i Småland. Då var hon iväg varje vecka typ. Hängde med några gånger på bilbingo. Skitroligt! :) Åh, nu blev jag sugen på det... Kanske blir det i sommar. :) Who knows?


Mamma och pappa träffades på en fest i Västerås och sen blev dom ett par. Mamma är en -54:a och pappa en -58:a. Dom var ihop i 4år tror jag innan dom gick skilda vägar. Jag var då 1år. För mig har det alltid varit naturligt att dom har bott på olika ställen och olika städer. :) Det var lite om mina älskade päron.

Imorgon blir det nytt tema som ni vet. :)

 |BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: