[ M.Y.S ]

DATUM: 2010-11-16


A pretty damn good day I must say.
En bra dag trots lite sömn i natt igen. Mitt humör styrs väldigt mycket av vädret har jag märkt. Någon som känner igen sig? Idag var det nämligen kanonväder precis hela dagen.

Snorhalt var det iallafall imorse på vägarna. Däcken spann för glatta livet. Idiothalt! Men vi kom helskinnade både till och från dagis. :)

Jag och lillknubbis drog hem. Han slocknade i soffan och sov till och från i timmar... Jag tog lite egopics, slösurfade och pysslade med allt jag inte skulle göra. :) Men jag fick iallafall tummen ur arslet och gjorde lunchen klar tills det var dags att hämta lillfisen igen. *kors in the roof*

En utav mina uppgifter idag var att göda ungarna och sen bege oss ut på en promenad ner till stan och möta upp pappa J som kom med tåget från jobbet. Mysigt. Dock måste vi införskaffa en ståbräda till Sebban. Han klagar ofta över att han har ont i ena benet när vi har gått långt. Händer att han haltar lite också. Växtvärk kanske eller för långa promenader? Vet inte riktigt, men säkrast är väl att köpa en sån där bräda så att han får åka lite snålskjuts då och då. :)

Nu på kvällskvisten har min karl lagat mat. Fläskfilé, kroketter och beasöööös. Yummooo! Smällde i mig en massa godis efteråt och jag höll seriöst på att spy ner både mig, soffan och alla grabbar här hemma. Fy fan. Varför gör man så mot sig själv? :) Why God? Why??

Har gått som en virrig höna här hemma och tokglott mot brevinkastet hela tiden jag har varit hemma. Väntar på mitt gymkort som skulle dimpa ner bland all tråkig post antingen idag eller imorgon. Får uppenbarligen vänta tills imorgon helt enkelt. :) Jag är TAGGAD!

Nehe.
Nu är Mr.J inne och nattar Sebban, så nu ska jag umgås lite med min karl innan det är dags att inta soffläge inför natten. Min tur att ha "sovnatt" inatt. Så öronproppar i och sen är det bara att snarka ikapp med grannen. :)


|Printat av| mammieVAD DU ÄR VACKER, MIN ÄLSKADE DOTTER.

SAKNAR DIG SÅ MYCKET !!!!!!!MAMMIE I E-TUNA

Datum:2010-11-17 Klockan:20:58:26

|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: