[ Snow and some other crap ]

DATUM: 2010-11-10
Snö, snö, snö och åter igen snö.
Jättefint och mysigt OM det inte är plusgrader ute. Just nu är det moddigt och skittrist att köra i, men men... Lite mysigt är det ändå om man bara kikar ut och ser det vita utanför. :)

På tal om något helt annat så var jag upp en sväng till jobbet idag och sprang på min chef som var i butiken och kollade läget. :) Sa att jag gärna kan tänka mig att börja jobba lite smått. Någon dag då och då... Skulle skriva upp vilka helger jag kan och vill jobba, så skulle vi peta in mig där det behövdes. :) NAJS att komma ut och vara lite social igen och kränga lite kläder! Så jag ska kolla upp vilka helger Joni jobbar och sen får jag se hur mycket jag ska ta mig an sen. Blev bortskämd på jobbet också förresten! Knubbsälen fick en body i present från chefen och en babypåse som dom delar ut nu i butiken. Lite våtservetter, smoothies och russin till storebror och lite sånt. :) TACK TACK!

Dagen i övrigt har varit nästintill kanon. Kidsen har varit hyggliga mot mamman sin och jag har kommit ut lite och fått frisk luft.

Imorgon händer det grejjer.
- Lämna lillfis på dagis
- BVC med knubbsälen
- Gå och kolla bastun och tvättstugan nu när vi inte har tillgång till dusch och vår tvättmaskin
- Får främmande av Sandra, lilla Alisa och Sandra's syrra Lina
- Jag och kidsen är bjudna hem till sötaste Bea imorgon eftermiddag/kväll


Så ja...imorgon har vi fullt upp! :) Ska försöka klämma in en långpromenix innan Joni drar till jobbet så att jag kan få gå utan vagnen. Måtte det inte vara snöstorm imorgon! Hahaha.|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: