[ Tema 19 ]

DATUM: 2011-12-26
19. Vad får mig att brista ut i skratt.


Kort och gott: skadeglädje är den enda sanna glädjen.
HAHAHA.

Ne, men jag skrattar så att magen krampar så fort någon snubblar, halkar på ändan eller något annat roligt. :) Absolut inte för att vara taskig, men det ser bara så jäkla roligt ut! Haha. Detsamma när jag gör något. Som typ när jag va yngre och skulle testa att hålla händerna i kors på styret medans jag cyklade. Ett tips; gört inte! Hahaha. Körde in i trottoarkanten och flög över trottoaren och landade i gräset. Haha. Eller när jag åkte inlines nerför en backe utan att kunna bromsa eller svänga. HAHAHA. Slutade med att jag åkte in i älskade Ciz och sen in i trottoarkanten även där. ;)

Eller när vi fastnade med styrerna i varandra när vi cyklade och jag flög över ett staket och fick världens blåmärke över hela låret. Hahaha.

Ja herrejisses. Jag är ganska duktig på att vara klumpig. Eller va förr i tiden kanske jag ska säga. :) Men Ciz och en annan väninna som heter Sandra är champions när det kommer till att dunsa i backen!! HAHAHAHA! Dom har tillsammans förlängt mitt liv med X antal år. :)

*skrattar*

Åh herregud säger jag bara. :)


|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: