[ A happy new year...? ]

DATUM: 2011-01-01


Ett nytt år.
Tvåtusenelva, eller tjugohundraelva för den som är knusslig.

Vad kommer detta nykläckta året att innebära? Vad kommer det att erbjuda?
Kommer jag få en massa pengar på banken kanske? Hmm, ne... Inte så troligt. Kommer jag få superkroppen som jag vill ha? Hmm, NEH. Inte så troligt det heller, men jag hoppas på att iallafall att få på mig mina gamla byxor. Det är mitt mål. 

Tänker inte avlägga en massa nyårslöften för jag håller dom aldrig. Det har redan spruckit liksom. :) Idag skulle jag påbörja viktminskningen (IGEN), men så ser man ju alla goda rester i köket. Det måste ju ätas upp. Right? :) And I'm the woman who has to do it för Mr.J drar till Kina idag (igen) och blir borta två nätter.

Hoppas innerligt att detta året blir ett bra år. Känns som att det behövs. Vill ha ett "rosa-fluffiga-studsmolns"-år iår. Can I have it eller är det bara att bita i det sura äpplet och inse att dagarna tickar förbi och man egentligen inte njutit av livet? Mmm...det är nog bara en drömvärld tror jag. För riktigt (ärligt) lycklig är nog ingen människa så himla ofta.

2011 kommer iallafall innebära (vad jag vet änsålänge) ett trevligt besök av älskade vännen Malin, fotograferingar med snygga damer, en starta-eget-kurs på Skatteverket och en resa till Thailand.

Önskar er alla ett riktigt härligt 2011! ♥


|Printat av| mammieSANDRA !!!!!!ANTINGEN SÅ VILL DU INTE SVARA PÅ

MINA KOMENTARER EL. ANNARS SÅ ÄR

DET DEN HÄR DATORN SOM JÄVLAS.

GOD FORTSÄTTNING I VARJE FALL TILL

HELA FAM. FRIMAN /GRANDINPUSS FRÅN E-TUNA !!!!!!

Datum:2011-01-02 Klockan:03:25:33

|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: