[ some pics from the telebaba ]

DATUM: 2012-08-30

Har gosat ner mig i soffan. Tuggat i mig några sötmandlar och torkade persikor. Mums! Rullen för kvällen blev "Alvin and The chipmunks". Underbar film. :)

Har tillbringat hela dagen på nys jobbet i butiken. Jag älskat denna lilla affär! :) Det sjuka är att folk vet vem jag är. Alltså folk från skolan som jag aldrig yttrat ett ord till. :) Två stycken idag frågade mig idag; så när flyttade du ner igen? Haha. Utan att vi ens snackade om det. :) Jag som alltid trott att jag va väldigt anonym i skolan eftersom jag va så sjukt blyg. Men men. :) Roligt är det iallafall.

Känns riktigt bra att vara här nere igen. Ungarna trivs också och jag hoppas att pääääschiiii kommer göra det också sen när han fått landa lite. Han jobbade sin sista dag idag på Arlanda. Lite sorgligt, men det blir väldigt långt att pendla om man säger så. ;)

Men men. Imorgon blir det några timmar på jobbet igen och på lördag blir det Göteborg med hela gamla tjejgänget med respektive + kids. Roooligt. :)

[ Telebaban är paj ]

DATUM: 2012-08-26
Hej.
Detta är främst till mina släktingar och vänner som ännu inte vet att min telefon har gått sönder. Kan inte nås på den utan endast via mail och Fejjan. Om två veckor kan ni nå mig även via Joni's lur.

Hoppas att jag får ordning på någon telefon så att jag kan nå folk och folk kan nå mig. :)

Hej så länge!

[ En vind av förändring ]

DATUM: 2012-08-20
(klicka på bilden för att komma till sidan)
ÄNDRINGAR av priser och utförande.
Efter diskussioner med några av dom som står mig närmast, så introducerar jag idag lite ändringar på fotosidan. Papperskopior istället för orginalfiler. Vissa paket har sänkta priser. Vissa inkluderar fler papperskopior än innan osv...
 
ENJOY!

[ Jo jag lever..tro det eller ej ]

DATUM: 2012-08-20
Hej folket...dom få som är kvar. :)
Riktig kass uppdatering. I know. Men det har liksom inte funnits tid direkt. Ingen vidare motivation heller för den delen.

Men idag har jag äntligen något att berätta! Jag har fått timmistjänst på en barnklädesbutik som öppnar på lördag. Butiken ligger här i Vaggeryd och det är sååå skönt att slippa pendla. :)

Hoppas på att den går bra och att jag kan få utökat med timmar. Det vore skitroligt!!!

Håll tummarna! :)

[ Back from Greece ]

DATUM: 2012-08-13
                   
                  
 
Hemkomna från Grekland.
Det har varit najs om man säger så. :)
 
Kanonväder hela veckan.
Sol. Bad. Solkräm. Fin view. Vänner. Utflykt till paradiset. God mat. Helt underbart.
 
Här är lite bilder från när vi va iväg på lite äventyr med caben. Det blåste rejält i baksätet. Tur att vi inte hade anstängt oss med frillorna. Haha.

[ Snabb mellanlandning ]

DATUM: 2012-08-04
Hellu peeps!
Nu är vi hemkomna från Finland. Vill ni veta vad vi gjorde hela båtresan hem? Sov, käkade lunchbuffé och sov resten av resan. :) Tog igen 4års brist på sömn nu när vi är barnlediga. Haha.

Nu är vi som sagt hemma igen, men bara för att snabbt packa om väskorna och imorgonbitti bege oss till soliga Grekland med paret Schöniger. :) Kommer bli awesome! Dock har jag bestämt att det kommer bli en internetfri vecka. Enbart semester, så det kommer eka tomt här inne, samt på instagram och Fejjan. Men efter det kommer det bildbomber. :)