[ Att vara tacksam för det man faktiskt har ]

DATUM: 2012-12-15
Jag är en ganska negativ person tror jag.
Eller...realist enligt mig själv.

Om någon frågar hur jag mår, så svarar jag inte på ren rutin;" Jo men det är bara bra tack!" , om det inte är det. Jag gjorde det förr, men inte längre. Och det i sin tur gör väl att det ofta blir; "Jo det är bra, MEN..." *haha* Jävla negativa klimakteriekossa tänker ni säkert nu! Haha. Men då får det vara så. Faktiskt. Fine.
 
Tänker ofta att saker och ting säkerligen går åt pipan när något ska genomföras (dock inte allt såklart) och folk har ofta sagt till mig att jag ska tänka positivt. Visst. Det köper jag. Men är det inte förbannat mycket roligare om man ställt in sig på det värsta och det sen inte blir så himlans farligt? ;) Visst har jag en liten poäng iallafall? :)

Ajaaa.
Så ligger det till iallafall. Varifrån jag fick detta svammel en lördagskväll som denna vette fan . Haha. Men för att knyta ihop inlägget med själva rubriken, så insåg jag faktiskt idag att jag faktiskt är ganska nöjd. Nöjd, trots all ovisshet och alla tårar som runnit ner från mina kinder. Trots all denna oro som gnager i mig varje dag.

Jag har en egen familj. En fin familj. Mina älskade ungar. Min karl.
Vårt fina hus som jag fullkomligt älskar.
Fina underbara vänner...

...

Mmm...
Och till sist vill jag bara sända en stor varm kram till min älskade morbror...
Kämpa!

|Printat av| Gunsan

VÄNNEN!
Ja, det är bara för honom att kämpa fast han vet att han bara har en väg att gå.
Många Kramar!

Datum:2012-12-16 Klockan:07:49:43

|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: