[ Värdefull tid med några av dom bästa jag vet ]

DATUM: 2012-12-01
Kl.10.30 kommer mina flickor och hämtar mig här hemma. Vi ska iväg på lite shopping, spa, middag och ev utgång senare ikväll och sen sova över i en hotellsvit mitt i stan. It's gonna be AWESOME!!!

Istället för att ge varandra presenter när vi alla fyllde 30, så bestämde vi oss för att lägga dom pengarna på att hitta på något tillsammans istället. Skapa nya minnen och bara ha underbart mysigt och roligt tillsammans. :) Så vi lyxade till det med en hotellsvit för 4pers.

Jag älskar verkligen mina äldsta vänner. Alla är olika på sitt sätt och ibland kan man undra hur fasen vi blev så nära vänner. Haha. Vi är the leftovers liksom. Haha. Ne, men jag tror vi kompenserar varandra rätt bra faktiskt. Vi vet hur vi funkar, vi vet att vi alltid finns där för varandra och det är okej att tycka olika och råka i luven på varandra ibland. Men vi finns liksom alltid där. ♥ Vi har känt varandra sedan låg och mellanstadiet. Vissa av oss har känt varandra redan som spädisar och jag tror att vi kommer vara vänner livet ut. Helt ärligt från hjärtat.

Vill aldrig bli av med mina fina tjejor!
Nene, Ciz, Maria och Malin ♥

 

|Printat av| Gunsan

VÄNNEN!
Man brukar ju säga att kompisar kan man ha gott om, men vännerna är få. Så var rädda om varandra! Många Kramar!

Datum:2012-12-05 Klockan:08:41:32

|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: