[ En fredag in the hoods ]

DATUM: 2012-01-27
Haft en riktig mysdag idag.

Hunnit med att träffa Malin en snabbis hos frissan. Fått ett samtal utav Tony som såg mig knalla runt i stoooora centrum. IRONIII. :) Tagit en promenad med CiZ och gått på husvisning med Nene. :)

På kvällskvisten har jag hängt hemma hos Ciz och umgåtts med lilla Robin. Mumsat tacos och doppat fruktbitar i choklad. Gottit!

Mys på hög nivå. ♥


[ On my way ]

DATUM: 2012-01-27

Sitter på bussen just nu och är på väg ner till mina fina flickor nere i Vaggeryd! ♥

Dagen började lite halvstressigt när bussen inte kom på utsatt tid. Va väldigt försenad pga att den egentliga busschauffören hade tagit ofrivillig sovmorgon. Typiskt att detta hände just idag av alla dagar! :) Iallafall....hoppade av bussen och sprang (ajaaaa...ska inte överdriva....halvjoggade) med en 50kilos väska och nertrampade fejk UGGS's. Can you see it? ;) Ajaa. Flåsandes kom jag fram till bussen och lyckades få ur mig: "Det är INTE min dag idag tydligen" med ett ansträngt leende som säkerligen utstrålade LÖGN. Haha. Men chauffören svarade glatt: "3min tillgodo! Det är ju klockrent!" och blippade glatt min biljett.

Slängde sen ut statusen på Fejjan där Nene va snabb med att kommentera att "intervaller is the shit!" och syftade på min lilla spurt till bussen. Såååeee. Ja, jag får väl också bli sådär äckligt positiv helt enkelt. HAHA. För jag HANN ju faktiskt med bussen OCH fick lite TRÄNING på köpet. :)

image description
(Ne, lillgrodan är inte övergödd. Bara taskig vinkel.)
:)

[ Mycket turbulens just nu ]

DATUM: 2012-01-22

Hellu alla... (om det nu finns några kvar som går in och läser) :)

Det ekar tomt och kommer nog göra det ett tag framöver tills allt har lugnat ner sig. Mycket som händer just nu och det tar all min energi för tillfället. Kan inte skriva så mycket vad det handlar om eftersom "fel" personer kan läsa och då blir det inte bra. Så jag reder ut allt först och sen kan jag eventuellt berätta. När allt kaos har lagt sig.


Till min mamma: Oroa dig inte för att det är något med familjen. :) Det är det inte! :) Utan mycket runt omkring. Jag, Joni och kidsen har det bra och vi letar efter hus som galningar. ♥ Haha.


Annars är det bra med mig. Mäkta stolt över mig själv att jag för första gången i hela mitt liv verkligen biter ifrån och vågar säga emot när jag tycker att saker och ting inte sköts som det ska. Våga säga ifrån när någon agerar helt käpprätt åt helvete, kommer med tomma hot etc. Jag vågar stå för vad jag tycker och tänker denna gången. Att säga dessa ord och tankar högt, och till personen det gäller, är väldigt stort för mig. Jag har i hela mitt liv varit en tyst och blyg liten mes. Men inte längre. Jag är chockad, men samtidigt väldigt stolt över att jag äntligen tagit tag i det. Och det rejält!


Tänker inte slösa bort en så stor del av mitt liv på något som får mig att må så dåligt och som dessutom går ut över min familj. ALDRIG. Inte längre!

Utgången av allt detta kan jag inte sia om, men i det läget jag är i nu så finns det ingen dålig utväg. Det kan liksom inte bli så mycket värre.Men nu vet ni att jag lever....fortfarande. :)
Hör av mig igen som sagt när allt lugnat ner sig.

 

[ I brist på annat... ]

DATUM: 2012-01-17
....så lägger jag upp en gammal bild från när jag väntade Mille.

Älskade mitt hår då och hårfärgen. Jag såg inte ut som en alvedon utan va brun... Va gravid och då kommer man undan med att ha tajta kläder även om man inte har kroppshyddan för det. :) Haha.

Måste jag bli gravid igen för att trivas med mig själv? Äh, får dricka en massa bärs och börja bygga en riktig ölkagge istället. HAHA.

[ Bye bye huset ]

DATUM: 2012-01-14

Tänkte uppdatera läget lite ang huset som vi va intresserade av. Efter ca.2mån väntan gick huset till någon annan och konstigt nog så känns det mer än okej. Trodde jag skulle bli helt nere och depp om vi inte skulle få det, men det känns bra. På riktigt.

Allting har en mening och just det huset va inte för oss helt enkelt. Så här i efterhand har jag funderat lite. Rummen va väl inte direkt ultimata för en småbarnsfamilj med 2st kids. Egentligen. Taket va inte i bästa skicket, men allt går ju att fixa... Jag va kär i det huset. Det va jag. Men nu när man fått perspektiv på det så blev jag nog förblindad av kärlek. Haha. ;) Ville inte se alla fel och brister. Men det va riktigt fräscht kök, badrum och älskade att hobbyrummet hade egen ingång. Men men...som sagt. Det va inte vår tid än.

Nu spanar vi runt på lite andra hus istället. Något är dyrare och något är billigare. Hoppas att vi hittar något som vi gillar och som är ämnat åt OSS. :)

[ Tja. Det är jag som är Anna Anka! ]

DATUM: 2012-01-12


Fick ett meddelande på Fejjan för ett tag sedan utav Bina som löd så här:

"hey lady! jag har precis fixat en sak som gör att du hädanefter måste svara i telefonen om det ringer, oavsett om det är skyddat nummer eller ett okänt sådant. jag har bett min moster på mina bara knän och hon har nu skickat våra mobilnummer till en kvinna på q-med som håller i restylaneavdelningen. vi ska få göra gratis läppar under våren ;) jag vet dock inte när det blir, men dom brukar ringa ett tag innan och fråga om man vill vara med. hur mycket älskar du mig just nu? om det är mindre än 7 på en 1-10 skala så åker du på stryk! ;D "

Så vi får se när dom ringer. Detta är ju en utav grejerna jag faktiskt har önskat mig när jag fyller 30. :) Samt ett par objektiv till kameran....och botox....och gud vet vad. :)

[ Igår träffade jag min GURU ]

DATUM: 2012-01-09
Jag är så peppad och har lärt mig så mycket!
Igår va jag på en föreläsning för företaget Forever Living som jag eventuellt ska bli återförsäljare för. Mats Peterson va där och pratade om träning, kost och hälsa på ett väldigt pedagogiskt, intressant och roligt sätt!! Han är min GURU!!! Den bästa föreläsaren! Jag garanterar!!!!!


"Mats Petersson är kostexpert, friskvårdskonsult och grundare till det snabbväxande hälsoföretaget Spiritgruppen. Han har varit ansvarig för kostupplägg åt bland annat Tre Kronor och flertalet Himalayaexpeditioner och håller föredrag och utbildningar i hela landet om stress, kost och hälsa. Mats genomför även mätningar och analyser av hela personalen i företag och lägger upp individuella kost- och motionsprogram för varje person. Mats har även gett ut böckerna Energi för livet och Orka vara ledig. Mats Petersson menar att det inte är särskilt svårt att lära sig äta rätt och behålla energin över hela dagen. Du kan till och med få energi och kraft över till kvällen och privatlivet. Mats är en mycket inspirerande föreläsare som förklarar hälsans samband och betydelse för arbetslivet på ett underhållande och intressant sätt."
(hämtat från http://www.content.se/matspetersson.asp)


Han förespråkar Forever Living's produkter för att dom verkligen funkar och är awesome. Det han lyfte fram lite extra igår va ARGI+ som är ett kosttillskott. Ett proteinpulver med en massa viktiga vitaminer. GULD värt för aktiva människor, men även för människor som är lite trötta, matta, deppiga och som behöver lite extra energi och ork. En grym produkt!

Han har t.ex jobbat med patienter som har fibromyalgi (ont i muskler och leder) och även lindrat deras besvär maximalt med hjälp av Forever Livings patenterade Aloe Vera produkter.

Denna mannen VET vad han snackar om. Trust me!
Det som är ännu mer awesome är att han är en oberoende förespråkare. Dvs han får inte betalt för att övertyga folk hur bra produkter Forever Living har, utan han gillar verkligen produkterna och har själv använt dom i många många år.

DOM FUNKAR och är otroligt prisvärda.


MATS ÄR AWESOME!
Får du chansen att gå på någon utav hans föreläsningar om kost, hälsa och välmående så GÅÅÅÅ för bövelen!! :)

[ Lever... ]

DATUM: 2012-01-04
Sorry för kass uppdatering.
Jag lever. Barnen lever. Joni lever.
:)

Men har liksom inget vettigt att skriva kombinerat med ingen lust alls. :)