[ Mycket turbulens just nu ]

DATUM: 2012-01-22

Hellu alla... (om det nu finns några kvar som går in och läser) :)

Det ekar tomt och kommer nog göra det ett tag framöver tills allt har lugnat ner sig. Mycket som händer just nu och det tar all min energi för tillfället. Kan inte skriva så mycket vad det handlar om eftersom "fel" personer kan läsa och då blir det inte bra. Så jag reder ut allt först och sen kan jag eventuellt berätta. När allt kaos har lagt sig.


Till min mamma: Oroa dig inte för att det är något med familjen. :) Det är det inte! :) Utan mycket runt omkring. Jag, Joni och kidsen har det bra och vi letar efter hus som galningar. ♥ Haha.


Annars är det bra med mig. Mäkta stolt över mig själv att jag för första gången i hela mitt liv verkligen biter ifrån och vågar säga emot när jag tycker att saker och ting inte sköts som det ska. Våga säga ifrån när någon agerar helt käpprätt åt helvete, kommer med tomma hot etc. Jag vågar stå för vad jag tycker och tänker denna gången. Att säga dessa ord och tankar högt, och till personen det gäller, är väldigt stort för mig. Jag har i hela mitt liv varit en tyst och blyg liten mes. Men inte längre. Jag är chockad, men samtidigt väldigt stolt över att jag äntligen tagit tag i det. Och det rejält!


Tänker inte slösa bort en så stor del av mitt liv på något som får mig att må så dåligt och som dessutom går ut över min familj. ALDRIG. Inte längre!

Utgången av allt detta kan jag inte sia om, men i det läget jag är i nu så finns det ingen dålig utväg. Det kan liksom inte bli så mycket värre.Men nu vet ni att jag lever....fortfarande. :)
Hör av mig igen som sagt när allt lugnat ner sig.

 


|Printat av| sabina

heja Sandra!

Att du sa emot och bet ifrån tycker jag var en prima 30-årspresent till dig från dig!

Datum:2012-01-22 Klockan:20:00:59
Hemsida: http://sabinabergstedt.blogg.se/
|Printat av| mammie

PUSTAR UT !!!!!!SKÖNT ATT ALLT ÄR BRA MED ER.

ÄLSKAR ER & SAKNAR ER MYCKET.

HOPPAS ATT NI FÅR ET HUS SNART, SÅ

NI FÅR BLI SMÅLÄNNINGAR (HI,HI)PUSS &KRAM PÅ ER ALLA !!!!!

Datum:2012-01-29 Klockan:11:41:17
|Printat av| mammie

HEJA, HEJA MIN SANDRA !!!!!FAN DET ÄR BRA ATT DU HAR BÖRJAT FÅ

SKINN PÅ NÄSAN (DET VAR PÅ TIDEN).

DU HAR ALLTID VARIT SÅ GODTROGEN NÄR

DET HAR GÄLLT NÅGOT, MEN FAN NU SÅ

BÖRJAR MIN DOTTER GÅ I MORSANS FOT-

SPÅR. JIPPIE !!!!!!!!

Datum:2012-01-29 Klockan:11:46:23

|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: