[ Maxa på latandet ]

DATUM: 2012-07-31
Grekland, Grekland, Grekland... ♥
Snart så.
 
Förbereder mig mentalt på att inte göra ett skit på semestern. Haha. Sola, bada, äta gott, umgås med några av dom bästa vännerna, läsa böcker, kanske hyra bil och dra runt till olika badstränder under en dag med picknicken packad... We will see. :)

Det ska bli otroligt skönt att bara få vara vi två. Bara vara Sandra och Joni liksom. Umgås och faktiskt ta oss tid att vara tillsammans utan vardagens alla måsten. Vårda kärleken kanske man kan säga? Det blir lätt att man glömmer bort varandra när man har fullt upp med våra grabbar och jobb...och allt annat man vill hinna med. Jag kan bara tala för mig själv nu, men jag ska verkligen njuta av att ha ensamrätt på min stora älskling i några dagar. (Okeeej, Richard. Klart du får låna honom ibland också under resan. *blink blink*) :) Haha.
 
Bara några dagar kvar nu. Yaaay! Men först blir det Finland t/r och lämna våra älskade kiddos hos svärföräldrarna. Gonna miss them... ♥
 
(slänger in lite random bilder bara för att jag vill liksom) ;)
 
Jag och päääschiii för 6år sedan.
 

Min älskade päääschii när vi va i Thailand 2010
 
Miiii loove på vår fantastiska Karibien kryssning 2009

[ Ingen är som Bea ]

DATUM: 2012-07-26
              
Här har ni Bea.
Fina underbara älskade Bea. ♥
 
Hon är en sån person jag skulle vilja vara. Sprallig, alltid positiv, får folk att skratta, ödmjuk, cool, übersnäll och helt jävla fantastisk. Har bara gott att säga om denna människa. Helt underbar.
 
 

[ Ett par timmar hos en av dom bästa ]

DATUM: 2012-07-25
Massa god mat och mys hemma hos Bea nu ikväll. Har saknat min skrutta. ♥ Hon envisades med att jag skulle klippa lugg på henne.... Och jaa...nu har hon en lugg. En Loreen lugg so to speak. :)

Imorgon är det dags för flyttstäd. Vår älskade lägenhet ska bli skinande ren. Till vår hjälp kommer Joni's brorsa och min söta Bea. Så jag får träffa henne imorgon meeee! :) Lyckliga jaaaag. :)

Nu blir det till att mysa lite med Sebbs medans pappan är iväg på galej i stan.
Pöss på er.

[ FUCK ME I'M DONE....for real ]

DATUM: 2012-07-23
Intensiva veckor har passerat. Nu börjar det lugna ner sig en aning. Just nu befinner vi oss i Uppsala och ska städa ur vår lägenhet den 1aug sker överlämnandet till dom nya ägarna. Sen är det en avslutad affär...
 
Vad har hänt då'ra under dessa veckor?
Jaaa...jobbat, renoverat hus, gjort fotojobb, brutit ihop i tårar i bilen, renoverat lite till, fotojobb igen och ännu en gång... Ja, jag insåg ganska mycket försent att jag hade tagit åt mig lite för mycket på en och samma gång. Har fortfarande fotojobb som inte är helt avslutade. 2st är iväg för urval och ett fotojobb ska förberedas för urval till kund. Nu blir det dock semester i ett par veckor.
 
Nästa vecka blir det Grekland. Soliga sköna Grekland. Sol och bad i alldeles för trång bikini och jag förbannar att det inte finns vass att gömma sig i, men efter resan blir det bootcamp när det gäller vikten. For real! Då är det inte så många bollar i luften längre och då har jag mer tid att lägga på mig själv.
 
    
 
Här kommer några bilder från huset. Det är inte helt klart på bilderna ni ser här. Men första bilden visar delar av vårt vardagsrum. Dock är det inte det rätta "piffet" där. Inga gardiner osv. Bild nr.2 är vårt sovrum. Dock väldigt kalt där också. Inget direkt piff piff. Och bild nr.3 visar mina nyinköpta konformade blomhållare med fina gröna murgrönor. :) Lite extra hemtrevligt i kaoset. :)
 
 
 

[ Snoppar all over the place ]

DATUM: 2012-07-14
 
 
Trevliga moln jag stötte på ikväll under promenixen. ;)  Den högst upp visar the direction to Nene's place. He-he-he. ;)

[ *gäsp* ]

DATUM: 2012-07-13
Hemkommen från jobbet.
Jobbat 10-21.30 idag. Imorgon blir det 7-16 och sen dubbelgång på söndag. 7-13 plus 16-22... Det känns. Men totalt är det bara fem pass kvar innan jag har "semester" eller vad man ska kalla det. Så det är bara att jobba dom passen och sen försöka hinna med så mycket som möjligt med huset innan vi drar till Uppsala igen och fixar överlämnandet av lägenheten och sen Greklandsresan...
 
Bygget går i snigelfart framåt nu, men i nästa vecka händer det grejer. Jag längtar tills det är dags för att pimpa huset. :) Det är DET som är roligt! :)

På tal om något helt annat så var jag iväg och gjorde ett fotojobb på ett hotell i Värnamo igår. Första gången ever jag fotar rum och liknande. Det va svårt. En utmaning. Hoppas dom kan använda bilderna bara... Haha. Den som lever får se so to speak.
 
När vi ändå snackar fotograferingar så sitter jag och väntar på att fina Jessie ska ploppa ut sin lilla bebbe så att jag kan få testa på avancerad babyplåtning. Jag läääängtaaar.... :)
 
Nehe.
Nu måste jag lägga mig. Ska upp tidigt och väcka tuppfan. ;)

Nattie.

[ Har sagt det förr och säger det igen... ]

DATUM: 2012-07-07
...det är mycket nu.
 
Jag lär mig aldrig att ta det lugnt och inte boka in en massa saker. Men jag gör ett nytt försök. Efter torsdag så ska jag ta det lugnt iallafall en vecka. Inte boka in några fotojobb, förlängningar eller liknande. Måste tvinga mig själv att inte göra någonting. :) Får se hur det går... Tror jag skulle må lite bättre då och inte känna mig stressad, lättretlig och allmänt tjurig.

Annars rullar det på som bara den. Vi är inte sysslolösa direkt. Bygget går framåt. Under morgondagen är snudd på hela övervåningen färdigfixad. Räknar då bort pysslet runt fönsterkarmarna och lilla toan som kommer bli ett senare projekt.

På nedervåningen står själva stommen av köket uppe iallafall och vi har fungerande spis, vatten, ugn och micro. Haha. Så skönt att slippa tränga sig på hos vänner hela dagarna och slippa käka ute när man inte hänger hos dom. Riktigt najs att kunna laga något hemma. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan mina vänner... Helt ärligt! Tack alla ni som ställt upp på olika sätt under hela den här bygghistorien. Passat barnen, bjudit på mat, kommit förbi med grejer etc. Ni är guld värda! ♥ Vet inte hur jag/vi ska kunna återgälda allt detta, men får väl komma på något. :)
 
Nu ska jag in och leta upp nappen åt Mille. Han är lite förbannad. Han vill inte sova.
Min lilla älskade terrorist.♥
 

[ Fler pics från gravidplåtningen ]

DATUM: 2012-07-04
   
   
   
  
 
 
 

[ Gravidplåtning med vackra Jessie ]

DATUM: 2012-07-01
 
 Idag stod det "gravidplåtning med Jessie" i kalendern. :) Äntligen blev den av och vädergudarna va snälla mot oss. Visar här ett smakprov av dagens bilder. Fler kommer säkerligen dyka upp framöver. :)
 
 

[ Bröllop ]

DATUM: 2012-07-01
Igår fick jag äran att vara med på dessa två människors stora dag. ♥ Evelina och Christoffer. Efter 10år fick hon äntligen stå vid altaret med sin älskling. Fällde jag en tår eller två? Jajjemen.
 
Stort grattis Eve och Christoffer!