[ FUCK ME I'M DONE....for real ]

DATUM: 2012-07-23
Intensiva veckor har passerat. Nu börjar det lugna ner sig en aning. Just nu befinner vi oss i Uppsala och ska städa ur vår lägenhet den 1aug sker överlämnandet till dom nya ägarna. Sen är det en avslutad affär...
 
Vad har hänt då'ra under dessa veckor?
Jaaa...jobbat, renoverat hus, gjort fotojobb, brutit ihop i tårar i bilen, renoverat lite till, fotojobb igen och ännu en gång... Ja, jag insåg ganska mycket försent att jag hade tagit åt mig lite för mycket på en och samma gång. Har fortfarande fotojobb som inte är helt avslutade. 2st är iväg för urval och ett fotojobb ska förberedas för urval till kund. Nu blir det dock semester i ett par veckor.
 
Nästa vecka blir det Grekland. Soliga sköna Grekland. Sol och bad i alldeles för trång bikini och jag förbannar att det inte finns vass att gömma sig i, men efter resan blir det bootcamp när det gäller vikten. For real! Då är det inte så många bollar i luften längre och då har jag mer tid att lägga på mig själv.
 
    
 
Här kommer några bilder från huset. Det är inte helt klart på bilderna ni ser här. Men första bilden visar delar av vårt vardagsrum. Dock är det inte det rätta "piffet" där. Inga gardiner osv. Bild nr.2 är vårt sovrum. Dock väldigt kalt där också. Inget direkt piff piff. Och bild nr.3 visar mina nyinköpta konformade blomhållare med fina gröna murgrönor. :) Lite extra hemtrevligt i kaoset. :)
 
 
 

|Printat av| mammie


SANDRA & JONI !!!!!

VA FINT NI VERKAR HA DET. VARDAGS-
RUMMET VERKAR SKITHÄFTIGT. JAG HOPP-
AS ANNARS ATT NI MÅR BRA & ATT BARN-
EN MÅR BRA. HÄR ÄR ALLT SIG LIKT.
NI ÄR VERKLIGEN VÄRDA EN SEMESTER NU
SKÖT OM ER NU ALLA & HA DET SÅ MYS-
IGT I GREKLAND.

SAKNAR ER MYCKET, SKA NI BARA
VETA.

KRAM PÅ ER ALLA & HA DET SÅ BRA!!!

KRAM E-TUNA

Datum:2012-07-24 Klockan:17:19:12
|Printat av| Gunsan

VÄNNEN!!
Erat hus kommer att bli jättefint och låt det ta den tid det tar. Snälla, gå inte in i väggen bara för det kan gå fort.
Ha det så bra på Greklandsresan för det är du verkligen värd!
MÅNGA KRAMAR!!!

Datum:2012-07-25 Klockan:16:58:16

|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: