[ Har sagt det förr och säger det igen... ]

DATUM: 2012-07-07
...det är mycket nu.
 
Jag lär mig aldrig att ta det lugnt och inte boka in en massa saker. Men jag gör ett nytt försök. Efter torsdag så ska jag ta det lugnt iallafall en vecka. Inte boka in några fotojobb, förlängningar eller liknande. Måste tvinga mig själv att inte göra någonting. :) Får se hur det går... Tror jag skulle må lite bättre då och inte känna mig stressad, lättretlig och allmänt tjurig.

Annars rullar det på som bara den. Vi är inte sysslolösa direkt. Bygget går framåt. Under morgondagen är snudd på hela övervåningen färdigfixad. Räknar då bort pysslet runt fönsterkarmarna och lilla toan som kommer bli ett senare projekt.

På nedervåningen står själva stommen av köket uppe iallafall och vi har fungerande spis, vatten, ugn och micro. Haha. Så skönt att slippa tränga sig på hos vänner hela dagarna och slippa käka ute när man inte hänger hos dom. Riktigt najs att kunna laga något hemma. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan mina vänner... Helt ärligt! Tack alla ni som ställt upp på olika sätt under hela den här bygghistorien. Passat barnen, bjudit på mat, kommit förbi med grejer etc. Ni är guld värda! ♥ Vet inte hur jag/vi ska kunna återgälda allt detta, men får väl komma på något. :)
 
Nu ska jag in och leta upp nappen åt Mille. Han är lite förbannad. Han vill inte sova.
Min lilla älskade terrorist.♥
 


|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: