[ Vill inte ha det på något annat sätt ]

DATUM: 2012-06-24
 
Något jag älskar är att umgås med hela tjejgänget varje midsommar. Och nu är det så många barn också. :) Det värmer i hjärtat av hur fina ungar vi har och det är riktigt roligt att dom får möjligheten att leka med varandra en hel dag. Allihopa samtidigt. :)
 
 
Denna midsommar va vi hemma hos Nene och Richard och deras små gosiga tjejer, Tilde och Elin. ♥ Som alltid när Nene håller i något så är det sjuuukt god mat och allt du kan tänka dig. Känns som man går på restaurang även om man går dit och käkar en vanlig tisdag. Haha. Har bokat in mig på matlagningskurs där sen framöver. :)
Denna midsommar tog vi oss ut utanför tomtgränsen och drog till Bäckalyckan för lite midsommardans, chokladhjul, fiskedamm och ponnyridning, vilket uppskattades av Sebban. Kanske blir ridskola för honom till hösten. Who knows? :)
 
 
Flickorna ni ser här på bilderna är dom tre största. Högst upp söta lilla Miriam, sen har vi fina Elin och sen sötaste lilla Tilde. Finns en liten Amanda också som är bebis. Kommer upp bilder på alla andra på midsommar också, men min dator ballade ur som vanligt igår och fick bara iordning dessa bilder. Så det kommer fler! :)

CiZ och Göran + oss själva stod för grabbarna i skaran. Mille, Sebban och fina Robin. ♥
Tack alla fina vänner för denna midsommar!!
 
 
 


|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: