[ Fylld av kärlek ]

DATUM: 2012-03-01
Så va man helt plötsligt 30bast. The big 3.0. :)

Hade inte förväntat mig någonting eftersom jag dels jobbade, men även att jag fyllde på en tisdag. Men morgonen började med att hela lilla familjen knallade in i sovrummet med "frukost" på sängen. Smarriga bullar och äppeljuice. :) Mina knasbollar. :)

Väl på jobbet väntade inventering. Tog med lite fika som jag tänkte bjuda på. Det behövs socker när man inventerar!! Haha. Blev överraskad av tjejerna på jobbet med ett presentkort på Vero Moda. TACK!

Men det slutar inte där. Fick sluta tidigare. Kom hem och helt plötsligt hörde jag att Joni snackade med någon utanför dörren. Ett blombud!! Till mig! :) Det visade sig komma från älskade Helen med familj. Började böla såklart. (Ja, mina tårkanaler är felkonstruerade!! *haha*)

Under hela dagen strömmade det in sms, telefonsamtal, inlägg på Fejjan och födelsedagskort i brevlådan. TACK allihopa! ♥

Igår va det dags att böla lite till. Söta Emma (jobbarkompis) kom upp och hälsade på. Med sig hade hon en present. En superfin tygkorg som passar utmärkt till bröd, grönsaker eller liknande. SUPERFIN. Hon syr sådana själv och hon är awesome! Har pratat med henne om att köpa en sån för ett tag sedan, men nu fick jag alltså en i present. Blev helt överraskad och tårkanalerna kollapsade igen. Såklart. Haha.

Jag är så glad och tacksam för allt!!
Tack för att ni finns!
Hela bunten!

|Printat av| Gunsan

VÄNNEN!!!

"Gratta" lilla "Sebban" från mig på hans 4-årsdag.

MÅNGA KRAMAR!!!

Datum:2012-03-02 Klockan:10:15:18

|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: