[ Yes. Still alive. ]

DATUM: 2012-10-16
 
Haha.
Kollar jag bakåt i arkivet under mina bloggår så har den rubriken nog dykt upp ett par gånger. :) Har inget direkt bra svar på varför. Jag hade faktiskt glömt av bloggen lite. Har haft en hel del att göra.

Huset går det framåt med. Det börjar bli riktigt fint om jag får säga det själv. :) Det som fattas är en del grejer i köksdelen, golvlister/taklister, dörrfoder, fönsterkarmar och fönsterbrädor. Och sen spjälor i trappen så att jag slipper få hjärtsnurp varje gång Mille halvt hänger över med kroppen med ett flin på läpparna när han är på väg ner. Så det är väl det som är kvar....*funderar* Ja, och sen är det ju badrummet, duschrummet och groventrén också. Haha. Det är en hel del kvar, men det känns ändå riktigt bra nu. Golvet blev jättebra och va ett riktigt lyft för hela nedervåningen! Älskart!

Ska lägga upp före och efter-bilder sen framöver, men vill inte göra det förrän vi fått alla möbler på rätt plats, blommor i fönstren osv... Ja, ni hajar. ;)

Pöss så länge!

Bjuder på en random bild från idag när jag va ute och räfsade löv. :) Check out mina nya stövlar! ;) Haha. Mina första sedan jag gick i skolan och det va längesen mina vänner!!

|Printat av| mammieÄLSKADE SANDRA !!!!!!!!

NU ÄR JAG GLAD IGEN. HAR SAKNAT ATT
FÅ LÄSA OM HUR NI HAR DET & HUR DET
GÅR FÖR ER.HAR VARIT LITE DEPPIG
PGA. ATT JAG INTE VET HUR DET ÄR.
ANNARS SÅ JOBBAR JAG NU 8.30-16.30.
JAG MÅLAR STORA LOKALER BLA.DET ÄR
JÄTTEKUL & JAG TRIVS SÅ HIMLA BRA.
TÄNK ATT MAN HAR BLIVIT MÅLARE PÅ
ÄLDRE DAR.(FNISS).
HOPPAS ANNARS ATT NI ALLA MÅR BRA &
ATT NI & ÄR RÄDDA OM VARANDRA.

GE BARNEN TUSEN KRAMAR FRÅN OSS.
HÄLSA MYCKET TILL JONI OXÅ !!!

KRAMIZ FRÅN E-TUNA

Datum:2012-10-18 Klockan:06:03:43

|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: