[ Session ]

DATUM: 2012-09-29

[ Saknar mina grabbar ]

DATUM: 2012-09-28

Usch.
När ungarna drömmer mardrömmar ett par nätter på raken så längtar man efter 1-2dagar ensam så man kunde sova konstant, men nu har jag varit utan mina killar i 1v och jag hatar det. På riktigt. Har jag kunnat sova under tiden dom varit borta? Näh. Har vaknat flera gånger per natt och känner mig typ seg och sjuk när jag vaknar på morgonen. Jag vill ha mina grabbar hos mig. Alla tre.

Saknar dom något så sjukt....

[ Måleri måleraaaa ]

DATUM: 2012-09-25

Go förmidda' på er!
Har varit mycket bilder här på sistone, så tänkte att jag kanske skulle skriva lite också. :)

Ska snart gå ner och börja måla. Fick en lista av pääschiii som jag gärna fick beta av, så det är väl bara att kavla upp ärmarna och köra igång. Har varit väldigt mycket redigeringar nu dom senaste dagarna (vilket är riktigt roligt), men det är skönt att bryta av med något annat också lite då och då. :)

Igår skickade jag iväg bildkarta för urval. Testade på ett nytt sätt och gud va smidigt det va! :) Spar tid om inte annat. Ska sätta mig och bränna skivor senare ikväll till folk som fått vänta. *sorry* Men nu när jag har tid och lugn här hemma så kan jag sätta mig med det. :)

Nu; målning.

[ STUDIOPLÅTNING med chiefen ]

DATUM: 2012-09-24
 
 

[ Fotosession för Koola Kidz ]

DATUM: 2012-09-24
 

[ En lördag i september ]

DATUM: 2012-09-23

[ Hotell Vidöstern ]

DATUM: 2012-09-19

Nu imorse kom jag på att jag skulle kika om mitt jobb för Hotell Vidöstern i Värnamo hade kommit upp än. Och vet ni vad? Det hade det! :) Känns helt sjukt och fantastiskt roligt att se sina bilder på ett företags hemsida.

Har gjort ett mindre jobb tidigare där bilderna skulle användas till en hårsalong och deras annons i tidningen. Och nu detta som jag va helt jäkla livrädd för att genomföra, men dom blev nöjda, jag blev nöjd. Så ja, nu har jag fått möjlighet att testa på det också. :)

Stort tack till hotellets chef, Linda, som frågade mig om jag ville göra detta! TACK!

[ Hoppet är det sista som överger en...Eller? ]

DATUM: 2012-09-17
Husägare.
För det mesta älskar jag det, men då och då så smyger det sig in någon dag då man är spy less på skiten. :) Denna dagen började så. Kändes lite pissigt. Både jag och Joni lite frustrerade över att vi aldrig tycks bli klara. Men sen blev det mycket bättre. På med målarkläderna och vi fick äntligen klart alla fönster och trappan är helt strippad nu. Dvs spacklad, slipad och dom slitna bruna mattorna på trappstegen är historia. :)

Imorgon ska denna bruden ta tag i ännu ett stort kaos. Sin kalufs. Ska fixa frippan på salong Hon & Han här i byn. Inget avancerat utan bara lite toppning. Chicken, I know. Men jag har gjort min beskärda del av daredevil frisyrer, så fr.o.m nu är det bara vanlig toppning som gäller. Haha.

Blir även en shoppingrunda i Jkpg. Ska inhandlas lite grejer till hemmet. Silikonklet (?) till skorstenen, tvättställning och annat nödvändigt. Sen även lite till mitt blivande företag. :) Det känns skitroligt, men det är mycket pappersgöra och jag är helt jäkla lost känner jag. Men den 27:e ska jag iväg på infomöte iallafall. Får se om jag blir något klokare efter det. ;) Haha.

[ Lite i chock ]

DATUM: 2012-09-17

Enda sedan jag la upp bilderna för Koola Kids räkning har snälla ord och kommentarer strömmat in på olika håll och kanter. Och inte minst 3st som undrar hur mycket det skulle kosta att ta kort hos mig. Jag är lite i chock... Ganska mycket i chock. :) klarar jag av det här? Haha.

Äh vafan, nu kör vi! :)

[ Konsten att bara vara ]

DATUM: 2012-09-16
Söndag.
Mys söndag.

Söndagar är nog bästa dagen på hela veckan tror jag för min del. Det är som om att kidsen märker av att det är söndag och är lugnare än vanligt. Vi burrar ner oss i soffan och bara myser. Lite senare idag kommer pappan hem också. :)

Söndagar är väldigt bra dagar för att tänka igenom veckan som gått. Jag är väldigt nöjd med min vecka. Fick ju hem mina älskade studiogrejer. ♥ Sen ska det införskaffas en fotoskrivare och lite andra nödvändigheter för att jag ska kunna stå startklar i startgroparna och bara satsa gärnet. :) Det får bära eller brista. Tycker det är så jävla roligt (ursäkta svordomen, som för övrigt är helt okej i detta sammanhanget) ;) att plåta och allt som hör till. I love it! Skulle vilja jobba med det så mycket det bara går, men då behövs det ju kunder. Återkommande kunder eftersom Vaggeryd inte är så stort. Haha.

Sen vill jag hänga kvar i Koola Kidz butiken också. Har inte jobbat där så länge än, men jag känner i hjärtat att jag kommer fortsätta trivas där. Inga tveksamheter överhuvudtaget. Anna kan vara en av dom bästa cheferna någonsin och vi har samma smak när det kommer till produkterna i butiken. Mycket lättare att sälja när det är kläder man själv tycker är awesome. :) Det säger sig självt liksom.
 
Vi är ett bra team och framöver kommer det dyka upp en rolig tävling och på olika sätt får jag kombinera jobbet med fotografering. Kan det bli bättre undrar jag? :)

[ TEMA - Fixa outfiten hos Koola Kidz ]

DATUM: 2012-09-15

Älskar mitt jobb!

Framöver kommer jag fota inspirationsbilder till butiken där jag jobbar! Roligt!

[ Första testet med egna hemmastudion ]

DATUM: 2012-09-15

[ Finbesök ]

DATUM: 2012-09-12

Det är inte varje dag man får finbesök minsann, men häromdagen kom Richard och kidsen förbi på spontanbesök. :) Mycket trevligt. Blev till att ge oss iväg och mata fågelkräken för att sen gå vidare och köpa glass.

Självklart röstade kidsen för lite lekparkshäng innan alla begav sig hemåt igen. :)

[ I'm gonna be a Ullaredstammis ]

DATUM: 2012-09-09

Ullared i mitt hjärta säger jag bara. :) Jag älskart! Inte bara det att man alltid hittar något till bra priser, utan även myset med dom man åker med.

Igår blev det en impulsresa till Ullared. Denna gång med Nene och hennes brorsa. Trippen bestämdes tidigt igårmorse och lite över 1tim senare satt vi i bilen. Första stoppet va Micke, Nene's brorsa. Bestämde oss för att åka hem dit och kidnappa honom. :) När han väl va med i Ullaredsbilen så gasade vi iväg. :)

Alla hittade vi grejer. Till förbannelse. Det blev en hel papperskasse med kläder till mig *happy*, Brandsläckare, brandvarnare, vas, nya bestick och lite leksaker till kidsen.

Mycket NÖJD över inköpen.
:)

[ Välkommen höst ]

DATUM: 2012-09-05

Känns som att det är höst nu. Dagen till ära fick det bli mina militärgröna kängor. Det är höst för mig. :)

[ Äventyr. Hela familjen ]

DATUM: 2012-09-02

När min resekompanjon insjuknade i magsjukan denna morgon, så fick familjen hänga med istället. :)

[ En lördag ]

DATUM: 2012-09-01