[ Hoppet är det sista som överger en...Eller? ]

DATUM: 2012-09-17
Husägare.
För det mesta älskar jag det, men då och då så smyger det sig in någon dag då man är spy less på skiten. :) Denna dagen började så. Kändes lite pissigt. Både jag och Joni lite frustrerade över att vi aldrig tycks bli klara. Men sen blev det mycket bättre. På med målarkläderna och vi fick äntligen klart alla fönster och trappan är helt strippad nu. Dvs spacklad, slipad och dom slitna bruna mattorna på trappstegen är historia. :)

Imorgon ska denna bruden ta tag i ännu ett stort kaos. Sin kalufs. Ska fixa frippan på salong Hon & Han här i byn. Inget avancerat utan bara lite toppning. Chicken, I know. Men jag har gjort min beskärda del av daredevil frisyrer, så fr.o.m nu är det bara vanlig toppning som gäller. Haha.

Blir även en shoppingrunda i Jkpg. Ska inhandlas lite grejer till hemmet. Silikonklet (?) till skorstenen, tvättställning och annat nödvändigt. Sen även lite till mitt blivande företag. :) Det känns skitroligt, men det är mycket pappersgöra och jag är helt jäkla lost känner jag. Men den 27:e ska jag iväg på infomöte iallafall. Får se om jag blir något klokare efter det. ;) Haha.

|Printat av| mammie


Du är så duktig min älskade dotter.
Säger det igen, jag är så jävla stolt
över dig & din familj.Ni ger inte upp
när det gäller huset. Hoppas att ni
trivs bra där nere i Vaggeryd.
Hoppas jag får träffa er alla snart,
det vore en stor dröm för mig.
SAKNAR ER SÅ INÅT HELVETE !!!!!!
HAR ER I TANKARNA VARENDA SEKUND.


VAR RÄDDA OM ER JAG ÄLSKAR ER !!!!

KRAMISAR FRÅN OSS I E-TUNA

Datum:2012-09-21 Klockan:12:27:26

|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: