[ Konsten att bara vara ]

DATUM: 2012-09-16
Söndag.
Mys söndag.

Söndagar är nog bästa dagen på hela veckan tror jag för min del. Det är som om att kidsen märker av att det är söndag och är lugnare än vanligt. Vi burrar ner oss i soffan och bara myser. Lite senare idag kommer pappan hem också. :)

Söndagar är väldigt bra dagar för att tänka igenom veckan som gått. Jag är väldigt nöjd med min vecka. Fick ju hem mina älskade studiogrejer. ♥ Sen ska det införskaffas en fotoskrivare och lite andra nödvändigheter för att jag ska kunna stå startklar i startgroparna och bara satsa gärnet. :) Det får bära eller brista. Tycker det är så jävla roligt (ursäkta svordomen, som för övrigt är helt okej i detta sammanhanget) ;) att plåta och allt som hör till. I love it! Skulle vilja jobba med det så mycket det bara går, men då behövs det ju kunder. Återkommande kunder eftersom Vaggeryd inte är så stort. Haha.

Sen vill jag hänga kvar i Koola Kidz butiken också. Har inte jobbat där så länge än, men jag känner i hjärtat att jag kommer fortsätta trivas där. Inga tveksamheter överhuvudtaget. Anna kan vara en av dom bästa cheferna någonsin och vi har samma smak när det kommer till produkterna i butiken. Mycket lättare att sälja när det är kläder man själv tycker är awesome. :) Det säger sig självt liksom.
 
Vi är ett bra team och framöver kommer det dyka upp en rolig tävling och på olika sätt får jag kombinera jobbet med fotografering. Kan det bli bättre undrar jag? :)

|Printat av| mammie


UNDERBART ATT DU TRIVS SÅ BRA PÅ
JOBBET. JAG TRIVS BRA PÅ KURSEN &
VI FÅR SE OM DET LEDER NÅGON VART ??
VA BRA !!! DÅ KANSKE DU KAN FOTA MIG
NÄR MAMMIE BLIR 60 ÅR (HI,HI)OM 2ÅR.
HOPPAS ATT DET ÄR BRA MED ER ALLA
VI MÅR BRA.MÅSTE HITTA PÅ NÅGOT TILL
BARNBARNEN SNART. "MILLE" VAD TYCKER
HAN OM ??

KRAMAR FRÅN OSS I E-TUNA !!!!!

SKÖT OM ER ALLA, SAKNAR ER MYCKET !!

Datum:2012-09-16 Klockan:09:15:03
|Printat av| Gunsan

VÄNNEN!
Jag har sagt det förut, och jag säger det igen. DU ÄR FANTASTISKT DUKTIG!!
Jag gläds verkligen med dig!
MÅNGA KRAMAR!!

Datum:2012-09-16 Klockan:10:25:43

|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: