[ Tandvärk och sååå trött ]

DATUM: 2008-06-12
Ny dag.
Nya bekymmer. :)
Men men, man kan ju inte få allt. Eller hur?
Fint väder är det iaf.

Visdomstanden som jag skulle ha gått och dragit ut för x antal månader sedan, har börjat värka. Som tur är så klarar jag mig på alvedon så länge. Får se hur länge det funkar. :) Det är så typiskt mig att dra ut på allting. Men det här med tanden, det kostar så djävulusiskt mycket. Känns bättre att ringa till tandakuten sen när det är dags ist.

* G Ä S P *

Uscha.
Är helt seg trots att Joni går upp och matar Sebban på nätterna. Men likförbannat så vaknar jag så det blir inte så mycket sömn som det kan verka. LÄNGTAR till den natten Sebban sover från kväll till morgon. *ber till bebis-gudarna* Man blir helt skev när man inte har fått sova ut ordentligt på lite drygt 3mån. Det är helt galet egentligen.

Vi måste dra till Barnens Hus igen och snacka med dom ang vagnen vi köpte. Rättelse; Joni ska dra dit och snacka. :) Jag tycker det är pinsamt att gå och klaga och dividera med affärer. :) I'm a tönt. Men åter till vagnen. Den gnisslar och knakar som bara den. Skäms när man går bland folk. Så ska det ju inte vara med en sprillans vagn tycker jag!

Sen blir det till att ev åka och kolla på lite kyrkor som hör till vårt pastorat. Ska se vilken som passar bäst till dopet. Måste ta tag i det där nu. Men vi vet iaf att vi vill ha ett kort dop. Inte en massa psalmer och sånt. Men man kanske måste ha ett visst antal psalmer? Jag har ingen aning.

Ska idag även försöka klämma in öppna förskolan. Joni ska hänga med också! :) Ska bli kul. Får se om Jessica ska dit. Kanske slänger iväg ett mess till henne och hör efter. Vore kul att känna igen iaf EN mamma. :)

Ajaa...nu måste jag grejja lite.

Pöss på skinkan!
;)


|Printat av| Veronica

Dop brukar inte ta så jättelång tid.

Vi fick välja 2 psalmer men sen så hade vi oturen att det blev dubbeldop så det blev 4 psalmer och en massa jäkla babbel och 2 som skulle döpas så det tog lååång tid.Säkert över 40 min-1 timme suck

Se till att få dopet ensamt.Vi hade bokat först sen kom dom jäklarna och bokade med:-p

När är det tänkt att ni ska ha? Va mysigt med sommardop.Vi hade i feb så det va lite kallt.

Kram

Datum:2008-06-12 Klockan:08:25:20
Hemsida: http://vera82.blogg.se/
|Printat av| Grandinar'n

Veronica:

Ja, vi vill helst vara själva också och helst inte ha det på en söndag i anslutning till vanliga gudstjänsten. Då blir det så jäkla långt. Vill bara ha det kort och lättsamt. Vill inte att gästerna ska sitta och skruva sig i bänkarna liksom.Vi hade tänkt oss i slutet av juli, början av augusti...

Datum:2008-06-12 Klockan:09:00:47
|Printat av| christopher

med tanke på att kyrkan behöver så mycket jobb och hjälp som möjligt tror jag att ni kan bestämma helt hur dopet ska gå till. ni får t.o.m. sitta med prästen och stryka saker ur grejjerna han ska säga precis när han häller vatten ^^

Datum:2008-06-12 Klockan:11:10:22
|Printat av| Grandinar'n

Chrille:

Men va bra då. ;)

Datum:2008-06-12 Klockan:11:40:37
|Printat av| Veronica

Ja det låter ju bra.

Om man kollar på inspelningen av Majas dop ser alla gäster skitglada ut i början sen i slutet ser man att barnen har svårt att sitta still och att dom andra nästan gäspar hehe!

Datum:2008-06-12 Klockan:12:18:38
Hemsida: http://vera82.blogg.se/
|Printat av| rebecka

Haha, lilla sunekatten :)

Han är en riktig hårboll.. om man skulle raka av han all päls är han pytteliten :D

Datum:2008-06-12 Klockan:18:46:00
Hemsida: http://www.minmoa.se

|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: