[ Det här med att göra slut ]

DATUM: 2008-10-19
Det är ju ganska vanligt att man dumpar pojk/flickvänner, men det är inte lika vanligt att man gör slut med sina vänner. Eller är jag helt ute och cyklar? Så har jag uppfattat det iallafall. Det händer säkerligen inte lika ofta, men är precis lika viktigt att göra, som när man bryter upp från ett dåligt förhållande.

Man ska inte omge sig med folk som baktalar en, som sedan inte står för det. Förstår att man kanske ventilerar med någon annan och "snackar skit". Det är förståeligt, men då ska man också stå för det om man sedan blir konfronterad... Man bör inte heller vara med en partner som t.ex misshandlar eller bryter ner en psykiskt. Ja, det finns många exempel på varför man inte ska vara i närheten av sådana personer... Konstigt nog så känns det jobbigare många gånger att bryta upp med en vän. Vet inte varför faktiskt, men sen sekunden efter så känns det ganska skönt och befriande. Ungefär som en clean start.

Man får försöka se det positivt helt enkelt. :)

Ni som läser min blogg; Har ni gjort slut med en vän någongång?

|Printat av| Helen

Jaa... men hittade tillbaka till båda... =D Dock blir man aldrig så bra vänner som man en gång var. Det viktiga är väl att lära av sina misstag, man kommer ju aldrig göra om dem. Är man riktigt bra vänner så finner man nog förmågan att ge denne en andra chans, men dabbar man sig efter det så är det kört.

Datum:2008-10-19 Klockan:22:05:08
|Printat av| H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N. Anne von Porat

jag har förut lämnat en vän för evigt för hon tog bara min energi. Hennes mästerverk var att göra ner mig inför folk. Jag tycker att hon var en falsk människa. Jag vill aldrig ha med henne att göra i gen.

Datum:2008-10-19 Klockan:22:19:22
Hemsida: http://veckomagasinet.se
|Printat av| Cecilia

Jadå. Och det vet du nog om. Jag vet egentligen inte om du och jag "gjorde slut", oavsett vad så är jag så in i norden glad att jag numera har dig som en nära vän! Vill aldrig bli av med dig igen! Sen var det ju inte så länge sen jag satte ner foten för hur J betett sig. Men det tycker jag är skitjobbigt då jag överhuvudtaget inte vet varför hon ändrat sig drastiskt sen min och H 25-årsfirande samt en fika förra julen. Har ju knappast bråkat, så hon anser väl att jag är en ful/trist/fet/tråkig/dum människa som inte är värd att hälsas på efter man fick barn. Så ledsamt och sorgligt!

Datum:2008-10-20 Klockan:00:19:17
Hemsida: http://cizzi.mine.nu/blogg/cecilias_virrvarr/
|Printat av| Veronica

Japp.2 st för några veckor sedan.

Dom hade gått bakom ryggen på mig och smusslat och det tolererar jag inte!!!!!!!

Datum:2008-10-20 Klockan:07:03:40
Hemsida: http://vera82.blogg.se/
|Printat av| Wiwi

har varit med om att 2 olika personer bara ville sluta att vara vän, för dom hade fullt upp med sina andra vänner och med deras pojkvänner...

tror det har med att göra, att ja slutade dessa två olika jobben där de jobbade... men men... det tog riktigt hårt på mig, eftersom man lever i en mindre stad... riktigt tråkigt! men jag ser det som att det är deras förlust... frågade om ja hade gjort nått... nej, bara att dom inte hade tid.. usch jaa

Datum:2008-10-20 Klockan:13:21:36

|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: