[ Höll på att glömma... ]

DATUM: 2009-07-30
GRATTIS
Adde och Maria till lilla killen!!! :)
Får se om han ser ut som en Milo eller inte. :)

Och även ett grattis till Millie som också fick en liten grabb i tisdags! :)
En Felix. :)

[ Dålig hårdag? ]

DATUM: 2009-07-30
Har gjort en sida till hårförlängningen. Där står info om priser osv.

En välkomstpresent vid första hårförlängningen!!

FIX IT now. :)

[ Sorry, men jag har inte tid med er ]

DATUM: 2009-07-30
Haha.
Rubriken låter kanske hård, men det är absolut inte meningen. :)
Det är bara det att dom dagar jag jobbar så har jag inte så mycket tid över för bloggandet...eller inte för någonting förutom min familj. Vill ta vara på tiden med min lilla lillfis så mycket det går efter jobbet.

Så jag hoppas att ni alla är kvar fast det kanske är lite torka i nuläget. :)

Kram!

[ Slänger in en "Vad tycker ni?" innan jag drar ]

DATUM: 2009-07-29


...sex på offentliga platser?
Är det okej eller är det något man bara bör ha hemma?


Nu drar jag till jobbet.:)

Bye så länge!

[ Not a good day ]

DATUM: 2009-07-29
Har inte fått sova så mycket som krävs för att jag ska vara på topp, så det känns bajs. Och om några timmar ska jag pallra mig iväg till jobbet...

Ni märker exakt hur taggad jag är va?
Haha.

Usch.

[ Hårförlängningen helt klar ]

DATUM: 2009-07-28

Ikväll satte jag i sista håret på Sanna.
Klippte till det och wobbaboooom va snygg hon blev i håret! :)
Jag själv är jäklars nöjd. :)

Har dock inte fått några "före" bilder från hon som höll i utbildningen, men Sanna hade en bit nedanför axlarna och väldigt uppklippt.

Här kommer lite "EFTER" bilder.


Om några dagar efter hon har tvättat det så ska hon komma tillbaka om det behövs klippas till lite extra eftersom håret får lite annat fall efter första tvätten. :)

Så vad tycker ni?
Får jag godkänt?

[ Grandinar'n tycker till ]

DATUM: 2009-07-28
Otrohet...
Ja, ni läsare va ganska överens måste jag säga...och jag håller med er.

Jag har tidigare själv varit otrogen och blivit utsatt för det själv. Det är inte roligt oavsett vilken sida man är på. Det är inget jag är stolt över, men gjort är gjort och kan aldrig tas tillbaka. Det hände i tidigare förhållanden...Förhållanden som va döda. I ett förhållande hade jag gjort slut med killen 3ggr, men han hotade och lyckades få mig att gå tillbaka gång på gång. Jag va inte lika stark då som jag är nu. I det förhållandet va jag otrogen, för jag va verkligen inte kär i denna killen.

Ett annat förhållande...ja, det gick över till vänskap helt enkelt. Vissa omständigheter gjorde så att vi inte träffades på 2-3veckor ibland och förhållandet blev mer som vänner, vilket vi kom överens om i slutet. Vi ville olika saker med livet och förälskelsen hade blivit vänskap. Han va mer som min bror. När vi hade uppehåll så träffade jag en annan som jag hade lärt känna. Efter 1-2veckors uppehåll så träffades vi och beslutade oss för att avsluta det hela. Som vänner. Vi hyser inget agg mot varandra alls och har aldrig gjort. Det är skönt.

Men otrohet är ju så brett...
Vissa tycker att en kyss kan man förlåta...
Någon annan kan tänka sig att förlåta om dom har haft sex, men att det va en engångs grej...

Jag tycker det är ruggigt svårt det där...
Vi har den fysiska otroheten....sen har vi den psykiska. Den tycker jag är snäppet värre, men ändå inte. Visst, låt oss säga att Joni skulle ha sex med någon annan. Jag skulle dö inombords, bli arg...men jag är en sån som inte skriker och härjar. Jag är mer sån att jag frågar och säger vad jag tycker och tänker, men på ett lugnt sätt, sen sluter jag mig. Det är som att man trycker på en knapp och jag blir helt nonchalant. Tror det är någon försvarsmekanism.

Skulle han sen vara intresserad eller få dom där myskänslorna för någon, tänka på den personen på dagarna, skriva med personen i veckor....kanske träffas i smyg osv....då tar det hårdare. För då är det känslor inblandade. Riktiga känslor. Sex är sex. Det kan vara ett infall liksom helt utan känslor. Men att ha kontakt med någon annan...skriva till varandra på ett speciellt sätt....överösa varandra med gulliga ord och planerar när dom har tillfälle att snacka nästa gång....ja, då dör en del av mig.

Jag har tidigare råkat ut för detta och det är något som har bitit sig fast och jag kommer aldrig bli av med det. Det är pain. Det kommer nog förfölja mig resten av livet, men vad ska man göra...

Jag förlät...trots att det hände mer än en gång. Men jag glömde det aldrig och kommer aldrig göra. Men gör en person så mot en ytterligare en gång efter det, då vet jag inte om jag skulle stanna kvar. Speciellt inte nu när jag har barn...

Jag har ett motto; Ta smällen när den kommer. Bara onödigt att oroa sig innan.
För visst är det så?
Låt oss säga att du är på din pojk/flickvän konstant och frågar ut om han/hon är otrogen, ska kartlägga hela dennes liv för att vara säker på att det inte finns en microsekund över för att kunna vara otrogen på.... Det om något kommer driva din partner till att göra något. För du anklagar ju redan honom/henne för att göra något, så varför inte då lika gärna göra det?

Så ta smällen när det kommer istället.
Annars kanske du framkallar otrohet.

[ ...osså klämmer vi in en fråga också ]

DATUM: 2009-07-27

...OTROHET?
Skulle DU kunna förlåta?
Skulle det vara möjligt för dig att fortsätta förhållandet och "börja om från början"?
Om du svarar "JA" på ovanstående rad, skulle du verkligen kunna släppa det helt och verkligen förlåta fullt ut?

[ DAGENS DISS & HISS ]

DATUM: 2009-07-27


...posten.
Vart fan är mitt löshår som skulle ha kommit redan i torsdags?!??!
*morr*
...min älskade jobbpolare Bea!
Har inte sett henne på några veckor. Vi har missat varandra på jobbet och haft semester och grejjer... Vad ser jag när jag jobbar med henne idag?!?! Hon har slimmat till ääääsaaan minsann. :) Hon har gått ner och kroppen har blivit fastare. GRYMT bra jobbat gumman!

Så nu ska jag också börja träna...igen... HAHAHA.
Sanna, på söndag går du och provtränar på mitt gym. Aaiiiight?!
:)

[ Trött, sliten och ensam ]

DATUM: 2009-07-27

Rubriken låter värre än vad det är. :)
Men jag är trött.
Jag känner mig sliten....
...och Sebban sover över hos farbror Leif idag och pääschiii jobbar.
Så jag är barn och sambofri i skrivande stund.

Ska verkligen försöka sova ut imorgon. På riktigt.
Inget fjööös till kl.8.00-8.30, utan minst till kl.10!!
Haha. Får se hur det går. :)

Har inte fått några bilder på mailen än på tal om något helt annat... Alltså, bilderna från hårförlängningskursen... Jag väntar och väntar... :)

Nehe, ska smäcka i mig en macka eller två nu...och sen blir det sängen och dumburken för hela slanten.
Pöss och nyp i stjärten!
Hörs i morgon! ♥

[ En helg i Gävle ]

DATUM: 2009-07-27
Godmorgon.
Segast i stan? Räck upp en hand!
*sträcker upp armen så långt det går*

Helgen har varit fantastisk! Helt jäkla underbar. Sanna och jag sov på hotell i lördags och gick ut på lite partaj i Gävle. Heartbreak blev det. Upptäckte att jag faktiskt har varit där förut. :) Dansade äääääsan av oss och man fick den där utomlandskänslan. Dvs, man känner inte en kotte och vi va verkligen på topp när det kom till humöret och vi bara hoppade och dansade!! Vi röjde!

En kille frågade mig om jag va nöjd...Jag undrade vad han menade. Han sa: "Ja, du ser ut att vara så himla nöjd med livet...Man ser det på dig." Det är alltid roligt att höra. :) Iallafall, utekvällen va den BÄSTA på månader!!

Dagen efter, dvs. igår så va det dags för att pallra mig iväg till salongen för utbildningen. Supertrevlig tjej och svarade på alla mina frågor. Efter några slingor så sa hon att jag va riktigt duktig! Att det är inte många som fixar det perfekt första gången man gör det. *yaaaay* TACK! Fick betyg MYCKET VÄL GODKÄND och det står även på mitt intyg/diplom. :) Så nästa steg är att momsregistrera mig...så det ska jag pallra mig iväg och göra någon dag nu.

Självklart så kom jag på att jag hade glömt kameran i soffan när jag satt på bussen.... MORR. Så det blev inga bilder...eller Sanna tog några med sin kamera och tjejen som höll i utbildningen tog en del med hennes mobil. Bilderna skulle mailas till mig så det är väl bara att vänta helt enkelt. :) Blir så less på mig själv när jag inte kommer ihåg grejjer...AAAAAH!!!

Ajaaa...nu ska jag softa lite.
Min semester är över.
Börjar jobba idag igen.

Blä.

[ En liten undersökning... ]

DATUM: 2009-07-25

Som en del av er vet så ska jag gå och få en utbildning i hur man sätter i hairextensions. Imorgon närmare bestämt. :)
Metoden är sk. nailhair. Små keratinfästen som ser ut som naglar...

Har tänkt att kolla lite hur mycket DU är villig att betala för en förlängning av en utbildad person? Därmed inte sagt att den ska vara gjord av mig, men jag är nyfiken på hur mycket man är villig för att betala för att få längre hår...

Jag har själv i skrivande stund nailhair i mitt egna hår... Har provat olika metoder, men tycker att den metoden är den som ger bäst resultat och känns mest naturlig. Jag har betalat allt mellan 1000:- till ca.3200:-. På dom lägre summorna så har jag införskaffat håret på egen hand. Summan på 3200:- va inkl. löshår, men metoden va sydda träns i tajta flätor i hårbottnen.

Kostnaderna på salonger är betydligt högre när det kommer till nailhair.

Så som sagt:
Vad skulle du kunna tänka dig att betala för att en privatperson fixa burret på dig? :)

[ .... ]

DATUM: 2009-07-25

...nätmobbning?
Är det ok att vara "extra modig" med sina ord när man är anonym eller är det lika illa som irl? Är det ok att lägga upp bilder och håna folk för övervikt, krokig näsa, taskig hy eller över "fel" kläder eller frisyr?

Anonyma elaka kommentarer ger jag inte mycket för. Egentligen....varför ska man bry sig om anonyma kommentarer som inte har något syfte mer än att såra och trycka ner? Det är någon ynklig människa som sitter på andra sidan datorskärmen och känner sig mäktig för några sekunder.... Värt att ta åt sig? Nope.

Att skriva vad man verkligen tycker och tänker om någon kan vara helt ok, MEN...inte om man skriver ut namn, vart dom bor osv... Dvs inte ge ut info så att andra som inte ens känner en, lätt kan ta reda på vem det gäller. För vi har faktiskt yttrandefrihet, men det gäller att förvalta det väl.

Kort sagt så bör man behandla andra så som man själv vill bli behandlad....
....men hoppar någon på dig så får du självklart ge tillbaka med samma mynt. ;)
Haha.

[ Fnurr på Flurran ]

DATUM: 2009-07-25
Det blev en lugn utgång igår med lilla flickan Jossan. Blev Flurran såklart. Tyvärr så skulle hoppetossan iväg och styra upp en möhippa idag, så hon kunde inte dricka något och inte vara ute så sent. Helt förståeligt.

Men vi minglade och mös i sofforna ett tag och satt och väntade på att dom skulle behaga öppna dansgolvet på övre plan. Men vi hann inte vänta på det så vi stod och gungade lite till live-bandet som va där.

Kommer inte ihåg vad dom hette, men dom hade en hit för 17år sedan. Haha. "Gung gung gungaaa....gunga med mig..."  *lallar med*

Ajaaa...nu ska jag göra mig iordning och sen packa lite. Drar ju till Gävle idag med Sanna. :) Kursen imorgon. Yaaay. Så först göra mig iordning, sen packa, sen hänga lite på stan innan vi hoppar på tåget. Det är min dag.

Vad ska DU göra idag?

[ Joni's vilda jakt på bananflugor ]

DATUM: 2009-07-24
Har några bananflugor i köket som irriterar Joni så in i helveeeeteee... Hahahaha.
Han bestämde sig för att fånga in dom i en burk med...kan ni gissa?....ett bananskal. Hahahaha. Han tyckte det mest logiska vore ju om dom drogs till bananskal eftersom dom faktiskt heter bananflugor.

Efter ca.30min gick han och kollade burken.
Inte en enda bananfluga. HAHA.

"Men vafan...bananflugorna gillade inte bananskalen!! Liksom, det är ju bananflugor..."

Soo sweeeet.

Ibland tror jag att vi har varit ihop för länge. Hahaha. Jag har smittat av mig på honom.
Stackarn. :)

[ Gud måste hata mig ]

DATUM: 2009-07-24

Haha.
Jag börjar grina! Håret har inte kommit idag heller!
Ska fan inte pröjsa tilläggsavgiften på 100kr som jag betalade för att paketet skulle komma dagen efter....dvs IGÅR. Kom det igår? Ne. Kom paketet idag? Ne.

Åååååh.
Less jag blir. :)
Hahaha. Fan.

Ajaaa....får ha det uppsatt ikväll helt enkelt. Ska ut och ta en öl eller två med Sanna ikväll... Dock en lugn utgång. Bara sitta och snacka och bara va. Det är najs.

Nu ska jag slänga iväg ett mess till Jeanette (tjejen som sätter i mitt hår) och berätta att det inte blir någon mer isättning idag. Får ta det nästa vecka helt enkelt.

P R U T T.


[ Dörren utan ringklocka ]

DATUM: 2009-07-24
Okeej.
Jag kan ha missat mitt hår nu!!! *surar*
FAN.

Det blippade lite på dörren kl.08.00. Vi har nämligen inte själva ringklockan kvar... Jag yrvaken och näck, mobilen ringer och jag svarar. Det va pappa. Dörren fortsätter att blippa frenetiskt. Skickar upp Joni som först klär på sig och han låser upp dörren....

"Så, nu har jag låst upp", och går och lägger sig igen. Men hallå?!? Öppnade du dörren och kollade vem det va?
"Nee..." och så fick han gå tillbaka och jag satt och försökte låta vaken i telefon med pappa.

Haha.
Pappa är en sån som tycker att alla borde vara vakna kl.08.00. Ringer man kl.08.00 så ringer man aldrig för tidigt liksom. :) Haha. Lilla papsen.

Men iallafall. Det stod ingen utanför dörren....
Hoppas inte att det va budbilen med mitt efterlängtade hår nu....
Då blir jag arg.

[ Bilder på ett halvfärdigt resultat ]

DATUM: 2009-07-23

Tänkte visa er hur håret ser ut i skrivande stund....Som sagt det är inte klart än. Förhoppningsvis imorgon.
*håller alla tummar och tår*
:)
Puss och nattie på er igen!

[ Händer en hel del ]

DATUM: 2009-07-23
Ne men tjennaaa..
Sitter här i soffan och klurar lite. Fick nyss ett samtal från Sanna. Hon frågade om jag ville jobba på ett bröllop i slutet av augusti. :) Stå i baren och dela ut alkoholhaltiga drycker. Haha. Va lite skeptisk till en början, men sen när jag fick höra utbudet så tackade jag ja. Inga konstiga drinkar man skulle blanda så då är det okej. :) Så jag och Sanna ska jobba i samma bar på bröllopet. :) Skoj!

Har tänkt ganska mycket idag faktiskt... På bussen t.ex så satt jag och tänkte tillbaka på tiden då jag brukade köra cross. Det visste ni inte minsann. ;) Ne men så är det....gillade verkligen att köra cross. Lånade pappas ena till en början, men införskaffade sen en egen. Tyckte det va skitkul. Kommer inte ihåg varför jag slutade... *tänker efter*

Men iallafall...satt och funderade på hur det skulle vara att köra lite igen. Skulle jag kunna få tillbaka samma känsla som jag hade för några år sedan? Hmm, jaa...det är frågan. Ska höra med far min om vi kan dra iväg och köra lite nästa gång han kommer hem.

Ja, vad kan jag berätta mer då....?...
Jo! På söndag ska jag gå den efterlängtade hårförlängningskursen. YAAAAY! *lycklig* Sanna och jag drar till Gävle redan på lördag eftermiddag och sen sover vi över på hotell för att sedan tillbringa hela söndagen på Salong Posh. :) Sanna kommer vara min modell för dagen och få en gratis hårförlängning. Det är hon värd eftersom hon fixade gratis hotellövernattning. :)

Nehe, nu blir det snart sängen. Imorgon ska vi dra och hälsa på lilla pappa och sen när jag kommer hem så hoppas jag att mitt förbaskade hår har kommit på posten! Haha. Jiiizeeez.

Nattie!

[ Oh nooo ]

DATUM: 2009-07-23


...mig själv. Hahaha.
Fan. Jag hade införskaffat för lite extensions! HAHA.
Och paketet med mer hår kom inte idag som dom lovade så här sitter jag nu med lite konstig frisyr, men imorgon ska resterande slingor sättas i. :) Har även beställt ytterligare paket ifall det skulle vara så att det första paketet med hår inte räcker. Usha...jaa, ett jäkla meck det där... :)  Men men...bara att hosta upp mer cash som jag så kaxigt skrev i tidigare inlägg. * h a r k e l * HAHAHAHA.

[ Snälla snälla brevbärar'n... ]

DATUM: 2009-07-23
....kom med min lapp så att jag kan hämta ut mitt paket!
Börjar bli lite nervös kan jag meddela....

Jag är såhär nära *måttar mellan tummen och pekfingret* att hamna på min egna "Dissar"-lista!!
HAHAHAHA.
I can't let that happen! Jag vägrar! :)

Snälla lilla brevbäraren!
Kom!

[ Another list ]

DATUM: 2009-07-23


- GENERÖSA NYBLIVNA MILJONÄRER -
Vem gillar inte att få pengar i handen utan att ha gjort ett skit? Och snäppet efter att själv bli miljonär är ju om en polare/släkting/pojkvän/flickvän hade turen på sin sida och vann miljoners miljarder....och sen delade med sig till sina släktingar och vänner. Med andra ord; DIG. Ne, så miljonärer i ens närhet gillar vi! OM dom är generösa knösar såklart. :)

- DOKUMENTÄRER -
I just love dokumentärer. Tyvärr så har jag en fotbollstokig karl, så istället för att välja TV4 Dokumentär, så blev det TV4 Sport när det kom till att välja extra kanal till vår box. Vafan hände där liksom!? *skrattar*

- LILLFISENS PUSSAR -
Min lillfis är den goaste! ♥ Han kommer och vill pussas lite då och då. Helt utan tvång! Haha. Dock blir man oftast lite fuktskadad, men vad gör det när man har den mysigaste pojken i ens närhet?
- FALSKA MÄNNISKOR -
Nu snackar jag inte om dom som delar ut en vit lögn här och där....utan dom som ljuger för sig själv och för andra nästintill konstant. Dom som ljuger och sätter andra i skiten på helt falska grunder. Patetiskt och sorgligt.

- IMPULSKÖP -
Hmmm, den här va svår.... Den här kategorin ligger nämligen även på min "hissar"-lista i vanliga fall. Men igår så gjorde jag ett impuls/panikköp sisådär kl.22.25. Bara tidpunkten visar big No No. Haha. La till expressleverans (que what?) och insåg efter jag hade klickat klart att klockan va mycket och att det inte fanns en chans i hela piss Sverige att paketet skulle hinna fram tills idag. Men vad säger man...Grandinar'n i ett nötskal. :) Hoppas inte Joni läser detta....*visslar lite nervöst* Haha.

[ My heart sings la la lalalaaaa ]

DATUM: 2009-07-22
CiZ, lilla Robin, Karin och CiZ's brorsor Mathias och Daniel va i Uppsala idag. Så vi passade på att dra ner till stan och tillbringa dagen med dom. :)

Efter lite häng på MAX så promenerade vi upp till Domkyrkan. Man tappar typ andan när man går in i denna kyrka. Den är så sjukt fin! Det är nästan så att man önskar att man vore religiös. Haha. Tillbringade en stund där med att ta lite kort, snacka och bara njuta av denna vackra kyrka.

En coca cola senare så knallade vi flickor vidare upp till Slottet medans grabbarna skulle flytta bilen. Dom körde nog lite vilse för det tog ett jäkla tag innan dom mötte upp oss. :) Lillfisen och lilla Robin fick springa runt och busa av sig lite efter att ha suttit i vagnarna på tok för länge.
Så söta! Men det är helt sjukt va dom växer. Helt galet...

Här kommer lite bilder från dagens bravader....[ Träff med goda vänner ]

DATUM: 2009-07-22
Men vilka jag ska träffa...det får ni se senare i eftermiddag. :)
Nu ska jag göra iordning det sista innan jag drar.

PöSSen!

*psssst*
Tycker ni ska klottra massor så att jag har något att läsa när jag kommer hem. ;)

[ !!! ]

DATUM: 2009-07-21- CUPIDOSALLADEN nere i Forumgallerian -
Så sjukt jävla god sallad! Är du i Uppsala någon gång så knalla dit och köp en sallad att ta med. Ta salladen, drickan och gå ner och sätt dig vid ån. LOVELY!

- GLADIATOR (Jesus sandaler) SANDALER -
Snygga, fläktar skönt mellan tårna och är bekväma som fan!

- BANANFLUGOR -
Irriterande jävla småkryp. Och inte rår man på dom me flugsmällaren heller....

- LÖSHÅR som ser helt jäkla fejk ut -
Seriöst. Ta samma färg som ditt egna och sätt inte i det för nära kanterna. FYLL UPP VOLYM. Det räcker liksom inte med 20-30slingor för att få det att se normalt ut. Sorry. Hosta upp mer pengar.

- MISSBRUK AV FOUNDATION -
Snälla snälla människor... Vägrar ni ha er nyans på skiten; skit i det helt och hållet isåfall. Vem vill gå och se ut som att man har doppat skallen i en hink med skit liksom och resten av kroppen är en helt annan nyans??? Gå in och få hjälp med att välja rätt nyans, annars kör bara med ett lätt mineralpuder.

[ Att ge sig själv en spark i röven är inte det lättaste... ]

DATUM: 2009-07-21

....varken psykiskt eller fysiskt. Haha.
Men iallafall, vi drog ner till stan en sväng. Blev bjuden på lunch av pääschii. *tack* Eller lunch och lunch...det blev en jäkligt sen lunch isåfall...haha. Men aaajaa...ni fattar. :)

Snart kommer lilla Jossan hit.
Lilla hoppetossan.
Energiknippet.
Duracellkaninen.


Ska hänga lite här hemma medans Joniboy är och spelar fotboll...Sen när han kommer hem så drar jag och hoppetossan hem till henne.

Så ser min tisdag ut. :)[ Ännu en pissdag ]

DATUM: 2009-07-21
Hmm...fattar inte. Första veckan av min semester va skitrolig. Hittade på grejjer med flickorna och det va fint väder... Denna veckan, som för övrigt är min sista semestervecka, har inte varit rolig alls. Blir deprimerad. Fan.

Vädret är piss. That's a big deal.
Jag är nog en sån som låter humöret styras efter vädret....vilket inte är så bra när man bor i detta avlånga land kanske... Haha. Får nog ta och tänka om där. :)

Såååeee...jag sitter här med min lilla lappis i knät.
Pissigt väder ute och total brist på grejjer att skriva om...

* s u c k *

[ En liten fråga till mina läsare ]

DATUM: 2009-07-21

Ni läsare betyder ju väldigt mycket....och för tillfället så har jag lite idétorka.
Har ni några ämnen som ni vill att jag ska ta upp och tycka till om, samt fråga resterande läsare?

Ni får mer än gärna hojta till isåfall. :)

[ Tycker till ]

DATUM: 2009-07-20

Så, vad tycker då jag om personer som blir föräldrar vid antingen väldigt ung ålder respektive personer som blir det när dom är på ålderns höst...

Jag tycker som en del av mina läsare. Det finns ingen ålder för när man bör bli förälder. Det borde handla mer om mognad än ålder enligt mig.

Vissa kanske inte anses som mogna av människor runtomkring när man är 15år och uppåt... Ne, kanske inte. Men man blir mogen på ett helt annat sätt när man väl blir mamma. Man kommer ha svackor oavsett ålder. För det är tufft att ha barn, men vem har sagt att det ska vara enkelt liksom?

Man har ansvar för ett liv...en liten person. Lära barnet vad som är rätt och fel... Värderingar.... ja...det är inget enkelt jobb man har framför sig... Oavsett ålder på mamman så är det detta som gäller. Vissa klarar det galant medans det skiter sig helt för andra...Men då har det inte med ålder att göra utan personlig mognad. Det kommer alltid dagar då ens barn testar en... Testar hur lång dom kan gå innan man får ett psykutbrott. Haha. Jisses....

En morsa på 35 kan vara helt crappy för uppgiften medans en 16-17åring verkligen tar sitt ansvar och klarar det med bravur.

Det är något alla, oavsett ålder, bör vara införstådda med innan man skaffar. Att det är ingen dans på rosor alla dagar. Jag har haft dagar där jag undrar om jag verkligen klarar av att vara den bästa mamman i världen och då hade jag precis hunnit fylla 26 när jag fick lillfisen...

Ne, det är bara att inse...jag är kanske inte bästa mamman, men jag är Sebastians mamma.
Och i hans ögon vill jag bli och vara den bästa.
Det är det som är målet.
Han är verkligen mitt allt.

[ Svar på tal ]

DATUM: 2009-07-20

Kommentar från Lenita:
Så du säger att det är super- slim som gjort dej sjuk?
Sara, det läkemedelsverket hakar upp sig på är ju en enda ingrediens. och om den nu var så farlig, skulle den inte säjlas alls i Sverige.
---------------------------------------------------------------------------------

Svar till lilla Lenita:
Ne inte jag. Min läkare sa det. Och det är inte bara en enda ingrediens som det är fuffens med...det va en massa läkemedelsrester i dessa piller. Läkaren kollade upp i något register på sin dator och kollade vad det egentligen va i Super slim.


Och jag frågade honom också, Varför i helvete kan man då sälja sån skit på nätet?
Svaret jag fick va att man inte kan förbjuda alla preparat med dessa avfallsrester...det går inte till så, utan dom kan bara anmäla och förbjuda ett preparat i taget. När dom blir anmälda och förbjudna, så ändrar dom bara namn och kallar det för "hälsokost" istället...


Det är upp till var och en vad man väljer att proppa i sig. Vissa röker och sabbar kroppen på det sättet, vissa snusar, vissa knarkar...och vissa käkar bantningspreparat...
Jag gör inget av dessa saker...och jag kommer ALDRIG mer äta bantningspreparat.


Dom bieffekterna jag fick är ett direkt tecken på att dom är fullproppade med skit. Fick förresten en förklaring på hjärtklappningarna och svettningarna från läkaren. Det är bl.a läkemedelsrester från hjärtmedicin som dom använder på folk vid operation för att få hjärtat att komma igång och slå på patienter med hjärtstillestånd....


Låter det bra i dina öron så varsegod och knapra dessa piller. :)

[ Det är frågan... ]

DATUM: 2009-07-19

Jag vill veta lite vart mina läsare står när det gäller personer som blir föräldrar vid väldigt ung ålder...
Är man sämre förälder om man är jätteung eller mer mot ålderns höst, än personer som är i den "rätta åldern" för att skaffa familj?

Spelar det verkligen roll om man är 17-18 eller om man är 26-27?
Egentligen?

Vad tycker DU?

[ Mys med familjen i sängen ]

DATUM: 2009-07-19
Nu ligger vi i vår säng allihopa. :) Det är mys. ♥
Känns som en seg dag idag. Det är ju mulet. Då blir det så automatiskt. ;)

Ne, men någonting ska man väl hitta på.

*nackspärr*
Ligger på ett helt fuckat sätt med nacken och det gör så förbannat ont. HAHA.
Dumfan som inte ändrar ställning!! Haha.

Ne, nu ska jag räta ut min nacke.

Tjaaarah!

[ Lååång dag snart till ända... ]

DATUM: 2009-07-18
* g ä s p *
Nu är Grandinar'n trött ska ni veta.

Som ni ser så va jag, Jossan och Sanna iväg och plåtade lite. Egentligen skulle Sannas lillasyrra med, men det blev inte så. Kanske en annan gång. :) Måste faktiskt ursäkta mig lite för bilderna... En del är lite suddiga och det beror på att jag inte hade min riktiga kamera... Den riktiga systemkameran va inlåst hemma hos David. :)

Så ursäkta ursäkta. :(

Joniboy är iväg med grabbsen idag. En helkväll. Det är han värd efter allt mitt flängande. Haha.

Nehe, nu ska jag göra en vällingflarra till snarkande lillfisen och sen blir det kudden för min del.
NATTIE och tack för en härlig dag tjejjer!!! ♥

[ I LOVE FOTO ]

DATUM: 2009-07-18

[ Tjuvtitt ]

DATUM: 2009-07-18

[ Morgondagens planer ]

DATUM: 2009-07-17
Ikväll blir det lugnt.
Inte en droppe alkohol.
Tidigt i säng.

Imorgon så är det en fotosession inplanerad.
Eller 3st rättare sagt. Tyvärr så kommer jag nog inte hinna slänga upp alla bilder imorgon, men självklart ska ni få ett smakprov imorgonkväll. Ska nämligen plåta 3st personer. :) Roligt!

Sen på kvällen blir det lugnt. Joni ska hänga med grabbarna och jag blir hemma med lillfisen. Ska mysa. Men om någon vill komma förbi och kika på film imorgon kväll så är det mer än okej. :) Film, onyttigheter och snack. I love.

Nu lägger jag ner bloggandet för ikväll.
See yah tomorrow darlings!

[ Rullsand ]

DATUM: 2009-07-17

Här är det full rulle. :)
Idag blev det Rullsand med goda vänner.

Slängde iväg ett mess till Jossan.
"Hoppa in i din lilla bil och häng med till Rullsand."

Den galna bruden gjorde det! Haha. Störtskön.
Impulsiv. I like.

Tack för idag!

[ Liten utflykt ]

DATUM: 2009-07-17

Igår va vi borta hela dagen. Hade vi haft en GPS så hade den varit inställd på Eskilstuna. :)
Mötte upp Krisse, Marie, Liam, Gert, Carina, Mickis och Sanna på macken och sen drog vi iväg mot Parken Zoo.

Vi hade sån ruskig tur med vädret! Uppehåll och sol hela dagen. Lagom varmt.
Efter besöket på djurparken så drog vår lilla familj till min mammie och surprisade henne lite på hennes födelsedag. :) Min lilla mommie...♥

Grillning hos Mary och Nicole stod näst på tur. Mary är Joni's coola faster som typ bor granne med min mamma. :) Smidigt för då kan man hälsa på båda två. Va till hennes butik, Bianco, och fick med oss en massa skor hem. *yaaay* TACK MARY! Jag fick 3par skor. Joni 2par och hans brorsa 1par. :)
Efter att ha grillat typ 2tim pga kass kol, så fick vi äntligen genomgrillat kött i magen. :) Smarr efter en lång dag. Satt och snackade och hade det allmänt trevligt....

En kanondag helt enkelt.
Kom hem till vår kära lägenhet kl.23.30 och då va det bums i säng för alla i familjen. :)

[ Utekvällen med girlsen ]

DATUM: 2009-07-17

Bättre sent än aldrig säger man väl? ;)
Va ute i onsdags med mina flickor Sanna och Jossan. Hängde först lite på SALT och förgrundade lite, snicksnackade och ringde polisen.... HAHAHA. Japp. Ni läste rätt. :)

Vi börjar med bild....
...nr.1= hängde och hade det allmänt trevligt.
Ungefär här någonstans så upptäckte vi att ett gäng ungdomar satt rakt över ån och drack. Satte sig rakt upp och ner och pissade. Flaschade ALLT. Inte bara en eller två gånger... Reste sig upp med byxorna nere vid anklarna...står still....sen drar upp byxorna. Visar hela muffen och allt. Hahaha. Som sagt, detta upprepades och folk satt och drack och åt på SALT. Inte så rolig syn när man sitter och käkar kanske....

...nr.2= Jossan ringer farbror polisen och tycker att han ska komma ner och tala dagens ungdomar tillrätta. :)

...nr.3= Farbror polisen (som i detta fallet va en kvinna) kom och började vifta med armarna och banka in vett i skallen på dom. :)

...nr.4= På väg bort från SALT såg vi huuuuur mycket fåglar som helst som flög över oss...Hörde ett oroväckande smattrande och sekunden senare förstod vi att dom sket!! HAHAHA. Så vi tryckte oss längsmed husväggen för skydd. :) VI KLARADE OSS. :)

...nr.5= Jossan, Timmy och Perten. Vi drog till BJ i brist på andra ställen. (I don't like BJ) Gick in...pröjsade...hann dricka en cider och bestämde mig för att ringa hem och dubbelkolla busstiderna. SJÄLVKLART så hade jag kollat fel och min sista buss gick 00.15. Deppad som jag blev så började jag typ knalla till bussen.... SORRY FLICKOR!

Väl vid bussen råkade jag ut för en lite vimsig kvinna som frågar vad klockan är typ 511ggr.
"När går 5:an?"
Jag: "Om typ 10min"
"Har 5:an gått redan??!!"
Jag: "Ne, den går om 10min"
"När går 5:an??"
Jag: "Den går om 10min"
"Hur länge är det tills 5:an går?"
Jag (som vid det här laget börjar bli lite smått less): Jaeee...om 10min skulle jag tippa på.*smått ironisk*
"Går 5:an här?"
Jag: "Jaaaaaa....om 10min."
"Bra! Då står jag här med dig." och så tar hon armkrok med mig. HAHAHAHA.

CRAZYYYYYY. Det slutade iallafall med att hon blev utslängd från bussen för att hon vägrade betala.

Det va min onsdag.... :)

[ ÄVENTYR ]

DATUM: 2009-07-16
Snart ska vi dra iväg och kolla på en massa djur med lillfisen. :) Ska bli kul och se när han pekar och visar som en galning. Haha....

Sen vill jag bara säga GRATTIS till min kära lilla mor som fyller år idag!! ♥
Grattis mammie. Hoppas du får en kanondag.
PUSS.

Nehe. Nu ska vi göra oss iordning.
Bye.

[ Nickis lekland ]

DATUM: 2009-07-15

Idag blev det äntligen en tripp till Nickis Lekland. Sebban klättrade runt som en galning och jag fick krypa efter i alla gångar, tunnlar och gud vet vad.
Hahaha.
Men men....Det va kul. :)

Efter lite drygt en timmes bus så va det dags att dra hemåt igen. Stannade till på Sannas jobb först och sa hej och impades av Sannas nya coola cykel. Jag älskar den! Joni älskar den! Fan. Jag vill också ha en. :)

Efter mycket ståhej så slocknade lillfisen i bilen.... Inte så konstigt kanske. Haha.

Ikväll blir det SALT igen med mina flickor.... :)

[ Shut up Tuppfan ]

DATUM: 2009-07-14
* g ä s p *
Godmorgon.
Spana in klockan.
Det borde vara förbjudet att gå upp så här tidigt. :) Men turligt nog så har jag en väldigt söt son som tycker att det minsann är morgon nu. :) Så det är bara att le och se glad ut.

Joni drog iväg nyss till Arlanda för att dumpa sin mamma vid flyget. Annars hade jag nog fått lite sovmorgon tror jag. Joni är väldigt snäll och brukar låta mig sova vidare...*bortskämd* :)

Igår hade jag ännu en kanondag!
Blev minigolf med Adde, Maria och päääsch. Guess who won?
Yours truly såklart. :) Det va 11-12poäng mellan mig och tvåan. Jag hade flyt igår. Haha.

Sen mötte vi upp min sötgumma Sanna och min andra sötgumma Jossan. Hängde lite på MAX uteservering. ÄLSKAR uteserveringar. Jossan drog vidare, Joni drog hem med lillfisen och jag och Sanna hängde lite på stan. Blev lite shopping såklart. Armband, halsband, bandanas, keps och ett linne där en gubbe tydligen hänger sig (!!). Haha. Missade det totalt när jag köpte det. Ooops. :) Men det va lite småcoolt.

Efter shoppingen så drog vi + Sannas syrra till SALT. Mitt nya favvoställe på somrarna. ♥ Tog varsin alkoholhaltig dryck och sen blev det till att hoppa på första bussen hem till deras päron. Micke och Carina. Det vankades middag. MUMS. Älskar den familjen, men det vet ju alla vid det här laget. Haha.

Sen hade jag lyckan att få skjuts hem istället för att åka 2st bussar hem. :) Tack tack Tomas.

Så....oj...jäklar vilket långt inlägg detta blev. Haha. Nu måste jag slänga in en bild eller två för att det inte ska bli så drygt att läsa. Haha.
Men men....idag då. Vad händer idag?

Jaaa...tydligen ska jag och Sanna dra till Botaniska trädgården och kolla på köttätande blommor. HAHA. Hon är rolig hon. ;) Hon är som en jäkla duracellkanin! Botaniska trädgården, tripp till Leksand, tripp till Gävle med hotellövernattning....Turkiet i september.... Ja...hon ska tydligen dra med mig på en massa grejjer. Vilken dag skulle det regna pengar?!?! Haha.

Sen ikväll ska jag iväg på en grej....samt imorgon bitti, men det får ni som sagt veta på imorgon.

Bye.

[ S E M E S T E R ]

DATUM: 2009-07-12
Aaaaah.
Jobbade sista dagen idag...imorgon är det min första semesterdag. :)
Finally!

På tisdag och onsdag så ska jag göra en grej.
I will tell you on wednesday.
Någon som vill gissa sålänge?

Nu ska jag börja göra mig iordning för sängen.
För imorgon har jag semester. ♥
:)

[ Dagens "Dagens" ]

DATUM: 2009-07-12
Outfiten i inlägget här under va självklart gårdagens "dagens". Missade att skriva det. :)
Här är dagens "Dagens".

- Jeans, Vero Moda
- Tröja, Gina Tricot
- Bandana, H&M
- Träörhängen, Vero Moda

[ Klackisar och skoskav ]

DATUM: 2009-07-12
God morgon.
Det blev lite hängande på SALT igår igen. Så mysigt ställe.
Efter det så drog vi (dvs jag, Joni, Adde och Maria) till Terassen och tjattrade vidare. Tomas och André kom upp och gjorde oss lite sällskap till stängning. :) Har inte träffat André på huuuur länge som helst. Men han va sig lik. :)

Pallar inte skriva så mycket mer just nu, men här kommer en "Dagens" och några bilder från gårdagen.
"Dagens" innefattar:
-linne, H&M
-vit top, Gina Tricot
-lång kofta, Indiska
-slitna jeans, Vero Moda.
-klackskor, Din sko.

Pöss på er sötisar!

[ Vi sög ]

DATUM: 2009-07-11

Just den här omgången gick inte så jäkla bra för mig och Tomas... Haha.

[ Gårdagen i bilder ]

DATUM: 2009-07-11
Va hemma hos Sanna igår och hade det myspys och riktigt roligt med nära och kära. :) Finns inte så mycket att säga....Sanna poängterade att det va viktigt att berätta vilka som vann, men konstigt nog så har jag förträngt det....*harkel*TACK FÖR EN SJUKT TREVLIG KVÄLL!!

[ Urk ]

DATUM: 2009-07-11

Godmorgon Peps...
Fan.
Känner mig bakis fast jag bara drack en öl igår.

Denna gången är det nog pga av sömnbrist. Kom hem inatt efter en supertrevlig kväll hemma hos Sanna med goda vänner....Aaaah. :) TACK!

Nehe, ska snart iväg och jobba.
9.30-15.00.
Utan rast. Ingen höjdare en dag som denna...

Och en sak till....
GRATTIS JONI på födelsedagen!!!

:)

[ Gladast i stan ]

DATUM: 2009-07-10
Min pappa är så jävla bra!
Vet ni vad?

JAG SKA FÅ GÅ HÅRFÖRLÄNGNINGSKURSEN!!!!
*börjar typ böla*

Men det är bara ett lån såklart, men stort TACK PAPPA!!!

[ Lovely ]

DATUM: 2009-07-09
Idag kom håret! YAAAAAY!
Ska ringa Jeanette imorgon och höra om hon har tid och lust att färga in håret osv nu i dagarna.

*HAPPY*

[ Jobb, jobb och trevlig lunch ]

DATUM: 2009-07-09
Tjaoooo alla nöööörds. :)
Love you all...Bara så att ni vet! ♥

Idag har det jobbats...som vanligt.
Lunchade med Tomas också. Fick lite fler bilder från helgen. *yaay* Sen kom Joni förbi också och slog sig ner. Tjattrade lite alla tre och sen gick alla åt varsitt håll. Jag skulle börja jobba igen, Joni skulle leta present och Tomas skulle gå och dra lite och vänta på Pelle. :)

Jag är lite seg nu kan jag meddela. *gäsp*
Imorgon händer det lite grejjor. :) Ser jag fram emot...
Först blir det gocart med Joni, Jossan, Leifi och Adde. Jag och Jossan ska kicka ass!!! *vrålar högt som fan* Hahaha.

Sen kommer det lite främmande. Krisse, Marie och lilla Liam. :)
Va ett tag sedan jag såg dom så det ska bli roligt. :)

Ytterligare efter det så är det lite grillparty hemma hos Sanna.
GÖTT MOOOOS!
Hahaha.

Nehe, gud vilket meningslöst inlägg detta blev.
Skäms fan... :)

[ 5000:-...någon?? ]

DATUM: 2009-07-09
Kan någon ge/låna mig 5000kr?
*ler det bredaste smilet*
:)

[ I LOVE IT!!!! ]

DATUM: 2009-07-08

En favoritlåt från helgens partajande i Bollnäs. Den gick typ konstant! Fick tuppjuck när jag inte fick fram låten på google, men nyss fick jag ett mess från Tomas och nu kan jag sova inatt! :)
TACK TOMAS! :)
Inte konstigt att jag inte hittade den när jag trodde att den hette "Romeo and Juliet"....*muttrar* :)
Den är sååååå skööööön.

[ Old times ]

DATUM: 2009-07-08

Hittade 2st gamla bilder....
Saknar piercingen i läppen...Kanske ska byta tillbaka??
På bild nr.2 har jag riktigt pissgult/orange hår.
I will never go back!
HAHA.

[ Jag är så sjuuuuukt sugen... ]

DATUM: 2009-07-08

...på en grej.
Jag vill verkligen...
Vill vill vill....

Varför ska man vara så begränsad för?


[ Fråga på ]

DATUM: 2009-07-08

Fråga vad ni vill och jag ska försöka svara så gott jag kan.
Dock kommer jag ignorera helt idiotiska frågor...
:)

[ Hahahaha ]

DATUM: 2009-07-08
Sökte på google.se på "symptom ihållande och återkommande kramper i benen".

Det första som kom upp va:
"Vagifem 25 mikrogram vaginaltabletterFiltyp: PDF/Adobe Acrobat - Se som HTML-version
kan skada dem, även om de uppvisar symtom som liknar dina. I denna bipacksedel finner du information om: ... ihållande eller återkommande underlivsblödning ... Svullna armar eller ben (ödem). Mycket sällsynta (färre än 1 av 10 000). Bröstcancer ... Smärtsam kramp i muskulaturen kring slidan så kallad vaginismus. ..."

Hahaha!
Que what?!?
Haha....lite galet kanske.

Ne men i helgen fick jag ihållande kramper/sendrag i benen och det höll i sig aslänge. Dagen efter hade jag världens träningsvärk och ont vid muskelfästena... Idag fick jag ett anfall igen inne på lagret när jag jobbade. Helt psykat. Fötterna typ viker sig inåt under krampanfallen och benen blir stenhårda...VAD HÄNDER?!?! Nu känns det som att jag har världens träningsvärk igen. Haha. Tror mina ben har fått epilepsi på äldre dar! * s k r a t t a r *

Ne, så jag skulle då googla och kolla vad det kunde bero på. Tror jag fick ett ganska bra svar...
Det kunde bero på vitaminbrist eller vätskebrist. Tror att det i mitt fall beror på båda. Absolut vätskebrist i helgen då jag typ bara drack alkohol......och vitaminer?....va e' de'? Haha. Kan erkänna att jag nog inte på långa vägar får i mig dom vitaminer jag skulle behöva peta i mig...men men.

Så nu kan jag andas ut iallafall.
Jag har nog inget virus i benen så att jag måste amputera....
*rycker på axlarna*

[ Bollnäs.Sista dagen.Hemfärd. ]

DATUM: 2009-07-07

Behöver jag säga så mycket? Alla va sega. :)
Några började dricka igen och andra började städa undan lite. Lite frulle lyckades man peta ner också.

Många gick och provade alkoholmätaren stup i kvarten för att se om dom va körklara. Hahaha.

Vi kom iväg på eftermiddagen/kvällen iallafall...Jag och Tajjan satt i baksätet och typ sov hela tiden. Det va längesen jag va så jäkla seg kan jag meddela. Men roligt har jag haft!

Fler sådana här fester tack! :)

[ Så sjukt underbar ]

DATUM: 2009-07-07
Jag har hittat en favorit.
Hittade henne hos Mickan.

En tjej som jag aldrig har hört talas om tidigare...
Melissa Horn.
Så jävla fantastisk!
Måste fixa hennes skiva.

[ P-p-p-pliiiiz ]

DATUM: 2009-07-07

Snälla rara...
Kan någon komma hit med en kebabtallrik?!
Helt seriöst.
Jag håller på att svälta ihjäl! Känner revbenen!
*SKRATTAR*

[ Filmsnutt ]

DATUM: 2009-07-07

Ett videoklipp från baren. :)

[ Bollnäs.Dag 2.Födelsedagen. ]

DATUM: 2009-07-07
Efter att gått och lagt sig kl.06.00 efter en vallning pga att lilla jag va för full, så va man inte så jäkla pigg när man sen vaknade upp i en bastu kl.09.30 typ! Tältet va så jäkla varmt! Vi yngre sov i ett militärtält nämligen och dom äldre i husen...

Micke vaknade hyfsat tidigt han också, men han såg inte så värst pigg ut till en början. Haha. Men efter att ha knäckt första biran så va han på G igen. *STÖRTSKÖN*
Käkade lite frulle och sen bestämde vi oss för att knalla iväg till badplatsen och bada. Dessvärre blev det inget bad för min del för jag hade ingen aning om att det fanns en sjö där! :) Men det gjorde inget. Tittade på och fotade istället. Stackars Pelle blev nedgrävd och blev tvåkönad. Haha. Monstertuttar och en monsterdick. HAHAHA.

TILL TOMAS: Jag måste få bilderna från din kamera också!!! :)
Micke som va på lyran konstant under helgen, slog sig ner hos "två ensamma mammor" som han envisades och kalla dom för. Haha. Deras barn fick nog men för livet efter uppvisningen på stranden, snodda köttbullar och gud vet va...HAHAHAHA.
Kvinnan som ni ser på mittenbilderna va min klara favorit bland gästerna. Eller hon och hennes man. Bosse och Gertrud. ♥ Vi sjöng och stojjade vid middagen och på en låt så skulle man blåsa upp och smälla en ballong... Det gick inte så bra för Gertrud. Haha. "Jag får inte upp den!!" och stackarn blåste och blåste... Efter några försök fick hon en ny ballong och då gick det bättre. Tyvärr några minuter försent. :) "Nu kommer jaaaaag!", skrek hon och smällde ballongen. HAHAHA. Love her!
Det va en dag med mycket tårar. Alltså...den här släkten....jag skulle vilja adoptera hela högen. Helt seriöst. Dom är så underbara. Dom hyser så otroligt mycket kärlek för varandra och ALLA grät vid talen och över att se hur lycklig Micke va på sin dag. En av höjdpunkerna va för min del, när Carina (Sannas mamma) smög iväg och förberedde hennes överraskning åt Micke (som då är hennes man för er som inte har förstått det vid det här laget). Efter en stund hördes en slinga av toner på en elgitarr. Alla blickade upp mot huset och där står hon och spelar några ackord som hon har lärt sig bara för hans skull. Han önskade sig en elgitarr.... Hans min och hans reaktion va obetalbar!! Det är kärlek! Usch...jag sitter och börjar böla nu igen bara när jag tänker på det!!! Haha...*snyft* Men det va så jäkla vackert. Så mycket känslor...Aaah...*torkar tårar*

Min andra favorithöjdpunkt va när Mickes barn Sanna, Sara och Tomas höll sina tal.... GUD va jag fällde tårar. ALLA grät. Shit. Känns skumt att jag har så mycket känslor för denna underbara familj, men dom är helt jävla underbara! Så trevliga och man känner sig alltid välkommen och som många sa på festen; som en i familjen. Det känns typ som att dom är min familj på ett sätt...
Resten av kvällen fylldes med ännu mer glädjetårar, dans, skratt och en hel del alkohol. Baren va öppen och spriten gratis under hela helgen....Helt galet. Mannen som ni ser närmast i bild på bilden längst ner är Gertruds man, Bosse. Han lärde mig att dansa Foxtrot! :) Lilla söta Gertrud lärde Tomas. Gick hur bra som helst och vi rockade, men sen när jag och Tomas skulle prova på egen hand så sket det sig totalt. HAHAHA. Man måste nog gå fler kurser hos paret Bosse och Gertrud tror jag. :)

TACK ALLIHOPA FÖR EN HELT UNDERBAR HELG!
Älskar hela högen!


Tack! ♥

 

[ Dom är kvicka dom gamla kärringarna ]

DATUM: 2009-07-07

Haha.
Va ner till tvättstugan och skulle ta bort min tid...
Vad ser jag? En kärring står redan och tvättar. På MIN tid.
Hahaha.
Inte för att jag bryr mig..men klockan va bara 10min över tiden. Efter en halvtimme får man ta tiden om ingen utnyttjar den... Men men. Who cares? :)

Har märkt av resultatet av operationen nu dom senaste dagarna. Så fort jag äter eller dricker "fel" grejjer så får magen fnatt. Ibland får jag ont fast jag inte ens har käkat fel... Vad är dealen med det liksom?

Aaah. Jajaa...
Någon som vill komma förbi och låtsas att det är söndag, glo på film och mumsa något onyttigt? 

[ Skönhetssömn... ]

DATUM: 2009-07-07

...varför kallas det så?
För inte fan blir man snyggare iallafall. HAHA.
Håret står på ända. Kuddavtryck i nyllet. Ögongegg och en andedräkt som kan liknas vid en död grävling som har legat på E18 i en vecka.

Fick en hel del gjort igår faktiskt. Känner mig ganska nöjd.
Har tvättstugan bokad idag...eller typ nu, ser jag jag på klockan. Men jag skiter nog i det. Det är inte så mycket kvar så jag kör det här uppe istället. Fönsterna skiter jag i också, men jag ska gå en sväng till med dammsugaren idag. Såg att jag hade fuskat lite igår. :) Sen blir det till att skura golven. Sen är jag klar! Eller vafan säger jag? Har ju disken kvar också...

Utanför fönstret så regnar det ganska rejält. Det funkar för mig. Idag blir det bara en slappdag inne med film och mackor. (har inget annat ätbart hemma för tillfället) På tal om att inte se till så att man har mat hemma....häromdagen så va jag så grymt hungrig, men pallade verkligen inte gå till affären. Rotade lite i kylen och hittade en låda som mamma hade gjort åt mig....från i början av 2008! Haha. Men den smakade fan bra. Mammas mat är iofs alltid god, men jag trodde minsann att det kanske skulle smaka lite skumt.... :)

På tal om något helt annat så vill jag gratulera lilla Tomas (Sannas brorsa) på födelsedagen!! GRATTIS! Och vet ni vad? På lördag så fyller älsklingen 28år. :) Joni har alltså bara 2år kvar till 30. The big three point zero. :)

Nu ska jag sluta babbla så att jag kan gå bort från dasset. Haha.
Jaaaa. Lappisen fick hänga med in på morgonpissen idag igen. :)

Puss på er!

[ Bollnäs. Ankomstdagen. ]

DATUM: 2009-07-06
Tänkte bara berätta lite om hur vi hade det och lite vad som hände i Bollnäs nu i helgen... :) Kanske inte så kul för er som inte känner oss eftersom jag inte tog några vettiga kort överhuvudtaget. Haha. Men men. Skitsamma.

Jag och Olivia blev iallafall upplockade efter jobbet av David och Tajjan. Drog sedan vidare för att plocka upp Sanna som slutade sitt jobb vid kl.17.
Efter mycket om och men så drog vi iväg. MOT BOLLNÄS! :)
Pimplade några cider i bilen och blev såklart pissnödig. Ni som inte känner mig kanske inte vet att jag råkar ha världens minsta lilla blåsa. :) Så vi fick ju stanna såklart  för en pissepaus. Pissa utomhus är inte min grej. Det går i nödfall, men då endast om man har tillgång till papper...och det hade vi som tur va. :) Så en piss i det fria blev det.

Kom fram och det började drickas och tjattras... :) Hade tipsrunda och en tävling. Den skummaste jävla tipsrundan jag någonsin har gått!! HAHAHAHAHA. Men kul va det. Tyvärr så vann vi inte, men vi fick tröstpriser. En toalettskylt. Hahaha. Tävlingen vann vi faktiskt. Efter tipsrundan skulle man nämligen leta rätt på ett levande djur i en hov. Vårt lag tog en nattfjäril. VI VANN! Den flög över mållinjen direkt typ. :) Tomas lag kom på 2:a plats med sin gröna larv. *ASG*

Som sagt så blev det väldigt mycket drickande, dansande och vi hade huuuuuur kul som helst! Shit! Måste göras om! MICKE, du får fan fylla 50 nästa år igen! Haha. Dom hade ett dass där på gården. Ett lyxdass. Med 2st hål! :) Så jag och Sanna pissade kors. HAHA.

Dom hade som en liten loge typ där det va discolampor, spots och rökmaskin. Kareokemaskin också! Micke är en riktig satsare! :) Så roligt när unga och lite äldre människor faktiskt kan ha så ruskigt roligt ihop. Dom va så jäkla härliga!

[ Jag börjar se ett slut... ]

DATUM: 2009-07-06
...på allt stökeri här hemma. :)
Ska bara bädda rent i sängen, putsa dumburken, tvätta upp tvätten, diska och skura golven. Sen är allt klart! :) Sen blir det en sväng till jobbet och kolla läget. Har haft jour under helgen. Haha. Fått samtal och sms från jobbpolarna på jobbet. :)

Men anledningen till att jag ska dit är för att lämna tillbaka alla kläder jag köpte inför helgen och lite grejjer som jag köpte innan. Det är bara att inse. Jag är ingen kjol och klänningmänniska. It's a fact. :) Och det stör mig inte ett dugg. Det är inte jag. Liksom.

Vill ni veta något annat skoj?
Vågen här hemma gjorde mig glad imorse. :) Den visar 0.8kg mindre än innan jag drog till Bollnäs. Haha. Jag fattar inte hur det går ihop. Har ju hällt i mig kalorier i form av öl och annan alkohööööl två dagar i sträck...Och självklart har jag käkat också! :)

Kanske ska gå på någon öl-diet? Det vore något kanske?
:)

Ska nog ställa mig i duschen nu så får det nog bli mer städning när jag kommer hem. Vill inte fara runt på kvällen. Då ska man slappa.

Tja'rå.

[ Ledig brud söker sällskap ]

DATUM: 2009-07-06
Okeeeeej.
Shit va lång tid det tar att städa!! Jag har inte ens kommit halvvägs.
Har iallafall fått igång maskin nr.1 (av förmodligen sex stycken) så det kör på av sig självt nu.

Några som är sugna att komma förbi och glo på film ikväll?
Isåfall, hojta till.
Någon/några som vill haka på till Gränby C senare i eftermiddag?
Samma sak där...hojta till.
:)

Fan.
Tycker inte om att vara helt ensam.
Det är trååååk.

JONI OCH SEBBAN KOM HEM NUUU!

[ Ekonomipack är fett najs ]

DATUM: 2009-07-06
5pack strumpor...
Käka 2st, men betala för 1...
Ja ni fattar...

Allt sånt är good shit och jag brukar oftast t.ex inte köpa trosor stycketvis för jag tycker det kostar på tok för mycket....MEN så hittade jag mina darlingar häromdagen på Lindex. I flerpack såklart. Hahaha.

(försök ignorera hängbukssvins-looken på sista bilden. Orkade inte sätta mig och retuschera bort maghänget)
HAHA.

Kan även berätta att jag införskaffade en ny bh. I LOVE IT! Den håller flickorna på plats och dom ser faktiskt bra ut i uringningen om jag får säga så. Haha. Men jag upptäckte att jag har en ny storlek numera. Har inte köpt en ny bh sedan jag va gravid och då va flickorna en aaaning större. Nu har dom krympt lite som sagt och nu har jag hittat min vanliga storlek igen. :)

[ Tillbaka efter en underbar helg ]

DATUM: 2009-07-05
En härlig soluppgång i Bollnäs.

Helgen har varit helt otrolig!
Så underbara människor! Älskar hela högen! ♥

Det har varit fullspäckat med grejjer så det kommer ta ett tag att printa ner... Tänkte att jag laddar upp bilderna imorgon istället. Jag orkar inte nu. :) Jag är inte van att dricka konstant 2dagar i sträck. Haha.

Jag börjar bli gammal helt enkelt. ;)
Trots att en där på partyt tippade på att jag va 16, 17bast. HAHAHAHA. Han blev helt chockad när jag sa att jag va förlovad, hade barn och faktiskt är 27år. *skrattar* Så jäkla roligt! :) Får hoppas att man fortsätter se yngre ut än vad man är även när man verkligen blir gammal. Men 10-11år yngre kanske är att ta i... *haha*

Nu ska jag ta en dusch.
Sen sätta mig i soffan och bara glo på dumburken.
Ett stort glas vatten....eller två och sen är det städning på schemat imorgon.
Kul kul...

[ Blogguppehåll ]

DATUM: 2009-07-03
Ja mina kära vänner.
Jag ska snart iväg och jobba. Det är mulet ute för en gångs skull. JIPPIE! Det har varit så satans varmt nu ett bra tag. Skönt med lite svalare dagar också. Tycker jag iallafall. :)

Har tänkt att överge min lilla lappis denna helgen. Inget knapprande överhuvudtaget. Tror ni jag klarar det? Haha. Tveksamt, men jag ska göra ett tappert försök. :) Men självklart så kommer ni få se bilder sen på söndag.

Nu måste jag dra kära vänner.
Puss på er!

[ Bestämt ]

DATUM: 2009-07-02
Efter ett samtal med söta Sanna i luren, så har hon bestämt en outfit åt mig.
Vad det är får ni se på söndag kväll.
*moahahahaha*

Nu ska jag gå och lägga mig.
Sova.
Dreggla kudde.

Om jag har packat klart?
Nope. Trodde ni det eller? Haha.
Har "packat" i typ 3tim och jag är inte färdig än, men jag skiter i det nu. Jag är för trött.  :) Får se om hjärnan är mer medgörlig imorgon bitti. Jag tvivlar på det om jag ska vara ärlig. Haha. Men fuck it. Who cares.

Jag fixar det imorgon istället.
Kommer säkerligen glömma hälften.

Nattie på er!

[ ?!?!?!?!! ]

DATUM: 2009-07-02
Okej.
NU har jag panik.
Jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig på partyt. Det ska vara lite finare...men grejjen är att jag trivs verkligen inte i klänning och knappt i kjol. Sitter här helt deprimerad och stressad. Inget funkar. Och inget jäkla liggunderlag hittar jag heller.

SUCK.

Sanna, ring mig om du ser detta.
Jag måste få lite råd.

Fan.
Varför gillar jag inte flickiga kläder för??

[ Lillfisen blir 16mån ]

DATUM: 2009-07-02
Åååh.
Min lilla skrutt blir 16mån idag. ♥ Min älskling.

Pratade med min stora älskling idag och han sa att resan hade gått jättebra. Skönt att höra. Va lite nojjig över att Sebban skulle sitta i bil så länge, men det hade inte varit några problem. :) Han hade haft jätteskoj i bollhavet på båten. Fick en videosnutt till min mobil.

ÄLSKAR MIN FAMILJ!

Nu ska jag packa lite.

[ Hmmm... ]

DATUM: 2009-07-02
Nu kära läsare ska ni få hjälpa mig att välja outfit för helgens bravader. :)
Ska på stor 50-års fest.

Vilken outfit ska jag ha?

Bry er inte om håret och det gamla sminket. Haha.
På festen blir det lockigt hår och lite smink. :)

[ En dagens denna torsdag ]

DATUM: 2009-07-02

Nyduschad=check!
Luktar gott=check!
Påklädd=check!

Haha.

Godmorgon på er!
Jag är så jäkla seg. Inte direkt bakis. Får skylla på för lite skönhetssömn. :)

Ska snart iväg till jobbet och så här ser jag ut idag. Mina nya älsklingsbyxor. Harembrallor från Gina! ♥

*piip piip*
Ett mess! :)
*läser*
Aaaah! Det va från bruden vi träffade igår. Steffi. :) So sweet. Va glad jag blev nu. :)

Nehe.
Nu måste jag ut till bussen.

Håll tummarna för mig idag. Jag ska på jakt efter en klänning till helgens bravader. Jag♥klänning=not true. Haha. Fan.

Wish me luck!

Tataaah!

[ Utekväll ]

DATUM: 2009-07-01
Har haft hur mysigt och trevligt som helst ikväll!!
TACK Sanna!!!

Träffade på 2st trevliga filurer. :)
Sorry, men jag är full.
Full efter 3st öl och 1st cider. GALET.
:)

Ska gå och lägga mig för jag ska upp och jobba imorgon bitti.
* g ä s p *
Fuck it.
Nattie sötisar.

Vi va på ett ställe nere vid ån som heter SALT.
Så jäkla najs. Med soffor och sängar!!! Lovely!
Mer sånt!
HAHA.

Jajaaaaa....jag ska lägga mig.
PÖSS!

[ And this is how I look tonight ]

DATUM: 2009-07-01

Har minsann fått lite färg på nosa! :)
Det tackar jag solen i Knivsta för.
Haha.

Det här är outfiten för ikväll.
Linnen och mina ljusa baggyjeans.
Halsband som armband och ett vanligt halsband....
Ska även ha med mig en grå hoodtröja med dragkedja utan ärmar.

:)

Ha en trevlig lill-lördag ni me!

[ Ikväll har jag en dejt... ]

DATUM: 2009-07-01
...med min fina flicka.
Sanna.

Bestämde på lunchen idag att vi skulle "ut och ta en öl" och "glo på folk".
Det tackar man inte nej till! :)
Sitter ju hemma själv nu och kommer vara själv utan mina älsklingar i en hel vecka!!! *snyft* Va och vinkade av dom vid bussen för ett tag sedan. Mina gosar.♥

Vart dom ska?
Dom ska dra till Finland till Joni's pärons hus dom har där.
Så nu vet ni. :)

Sitter här och försöker hypervila lite för jag är så jäkla seg.
Skulle lätt kunna slockna här i soffan på stört, men det ska jag absolut inte göra! :) Ska ju träffa min lilla gumms jöh!

Pöss på er så kommer det nog upp lite bilder imorgon från kvällens bravader. :)
OBS. Extremt lugna bravader...