[ All I want for Christmas is... ]

DATUM: 2010-12-18
....EN SOPBIL!
Iallafall om man heter Sebastian. ♥ :)

Och vilka turer det har varit sen då... Huuuaaa...
Först fanns den i affären när vi bara var där och skulle titta på vad vi skulle önska oss av Mr.Tomte (typ 511ggr). När det sen var dags att köpa den så var den slutsåld i Uppsalas alla leksaksbutiker. SHIT! 

Sa till Sebban att man faktiskt får önska sig fler saker av Tomten om man vill. "NEEEEJ! Tomten säger sopbil!!!" Och det har han hållt fast vid i snart 2månader. Haha.

Iallafall.
Så var vi in en sväng igen på BR för några dagar sedan och då fanns den! Den där förbannade sopbilen fanns! Happytajm! :) Så vi köpte den på stört och även lite andra grejjer fast han BARA vill ha sopbilen. Han lär ju inte bli sur för fler julklappar liksom. ;)

|Printat av| Elin [ n e v n a r i e n ]

sv, jag fick hjälp med det där, men ja, det kostade 1000:- ungefär att starta företaget. Sedan ytterligare 1000:- för bokföringsporgrammet, om man nu ska ha ett.

Det är tre olika papper man ska fylla i om jag inte missminner mig, ett för moms, ett för f-skatt och ett för att registrera namnet :)

Datum:2010-12-19 Klockan:11:52:35
Hemsida: http://nevnarien.se/
|Printat av| Thea

Jag var sådär inställd på en julklapp - fast jag var 12. hihi! ^^ Och när alla klappar var öppnade... så blev jag lite ledsen för att jag inte hade fått det jag allra helst ville ha. En CD-spelare! Men jag hade fått två CD-skivor och tyckte det var lite taskkigt... Sen när allt papper var bortstädat och alla skulle fika, så hade min plastpappa smygit fram ett STORT paket under granen och sa "nämen, vi har ju missat ett paket, vem kan det vara till?". Hihi, det var till mig... och det var en cd-spelare! :D weee!!! ett tips är helt klart att ge honom favoritklappen till sist. ^^

Datum:2010-12-20 Klockan:00:07:18
Hemsida: http://banankartong.blogspot.com

|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: