[ Laddar batterierna ]

DATUM: 2010-12-07
Aaah.
Lite egentid medans lillknubbis ligger och snarkar i soffan. Najz.

Precis glufsat i mig en stor tallrik havregrynsgröt. Hade varit en nyttig frulle om jag inte hade hävt på typ lika mycket sylt. Haha. Solen skiner utanför och jag har vattnat våra blommor.

För er som inte vet så är vi totalt kassa med att hålla blommor vid liv en längre tid. Har dödat nästintill alla vi någonsin har haft. När vi flyttade till nya lyan så sa vi; No More Blommor! Inga levande iallafall... Funkade ju skitbra...tills för någon vecka sedan då vi köpte 2st lite mindre blommor. :) Sen för X antal dagar sedan så köpte vi ytterligare 4st. Nu gäller det att hålla dessa små vid liv. Det är ju pinsamt! Haha. Joni's mamma brukade bara skaka på huvudet när hon kom upp till hennes lägenhet (där vi bodde tillfälligt i några månader) och såg sina kära blommor kippa efter andan och höll på att dö. Ooops säger man då. :) Och det var ju inte bara en gång detta hände.

Såeee..ja. Vi är rikskassa! :)

Idag fick jag förresten ett samtal från en på jobbet. Frågade om jag ville hoppa in och jobba lite den 26:e dec då vår rea börjar. Behövde vara en till och hon tänkte att jag skulle få chansen först att jobba om jag ville. Självklart vill jag det! :) Extracash, träffa folk och kränga kläder är inte helt fel!

Imorgon ska jag även på julbord med jobbet. MYS! :) Soooom jag ska vräka i mig köttbullar och annat smask!! Haha.

|Printat av| Anonym

Gott med julbord! Ja det är faktiskt skönt att komma iväg och jobba lite mellan varven!

Datum:2010-12-07 Klockan:17:39:27

|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: