[ Zzzz-Zzzz-Zzzz ]

DATUM: 2010-11-17
Inatt har jag sovit bra. Vaknade nu kl.06.03 och jag råkade se att sovrumsdörren stod öppen (vilket den aldrig gör under nätterna). Förstod ganska snabbt att Mr.J hade dragit till jobbet och lämnat den öppen så att jag skulle höra knubbis om han skulle vakna. MEN, jag hade nog snarkat vidare om han hade vaknat före mig för jag hade nämligen öronproppar i mina små öron. Då hör jag inte ett smack. Iofs skulle nog Sebban ha väckt mig om lillknubbis drog igång ett skrikmaraton. :)

Idag ska NI få hjälpa mig med en sak. Okej?
Håll tummarna för att mitt träningskort dimper ner i brevinkastet idag! Kan ni hjälpa mig med det tror ni? :) Ikväll så får vi se om jag bjussar på några bilder från gymmet på min fantastiska (OBS. Ironi för den som inte fattat än hur jag funkar) kroppshydda. *skrattar* Dvs OM kortet kommer...

* G Ä S P *
Uscha. Jag är seg. Kroppen är inte van att få sova så många timmar i sträck tror jag. :)

Ajaaa...sist men inte minst så är jag så sjukt sugen på att hitta på något på lördag. Någon som har lust att adoptera mig för en kväll och släpa ut mig på en öl eller två? Pliiiiiiiz? Vill höra musik och glo på folk känner jag. Det va sjukt längesen. Så snälla, DRA MED MIG ut på galej för fan!

|Printat av| mammieJA, OM MAMMIE HADE BOTT I U-SALA.ÄLSKAR DIG & DIN UNDERBARA FAMILJ.SYNS PÅ TORSDAG !!!!!!!!!LÄÄÄÄÄÄÄNGTAR Sååååååååå !!!!

Datum:2010-11-18 Klockan:06:10:56
|Printat av| Grandinar'n

MAMMIE:

Jupp, vi syns senare idag mamms!

Datum:2010-11-18 Klockan:06:21:00
Hemsida: http://ceekaay.blogg.se/

|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: