[ Tema 4 ]

DATUM: 2011-12-01
4. Berätta ett minne från en resa.

Hahahahahaha.
Satt och funderade på vilket minne jag skulle dela med mig av. Dvs något som kanske inte händer varje resa. :)

Tänker berätta om min klåfingriga sambo när vi va på Lanzarote för många herrans år sedan. Vi anlände till hotellrummet. Det första jag hör är att han håller på och fifflar med värdeskåpet som är kodad. Joni ropar efter en stund att den inte funkar. Jag gick in och kikade och läste först hur man skulle göra. Man skulle kort och gott slå den koden man ville ha och sen va det klart... Men som Joni hade sagt, det funkade inte.

Jag som hade hört när jag va i andra rummet att det pep som bara den pga av hans fipplande frågade; "Har du tryckt på knapparna?" Joni ser oskyldig ut och svarade såklart "nej". Haha. "Är du säker på att du inte har tryckt? För om du har gjort det så kommer vi inte kunna låsa in våra grejjer"

Joni knallade iväg och hämtade vaktmästaren.... HAHAHAHA.


Sen när vaktmästaren hade gått och tackat för sig så dröjde det inte länge förrän min kära klåfingriga sambo va och pillade på tv:n. Efter det så funkade den inte. HAHAHA.

Joni knallade iväg och hämtade vaktmästaren..... :)
´

Vaktmästaren fixade en ny tv och tackade för sig och gick. Tror att det va tidigare som jag hade varit inne på toan och bråkat med toalåset. Det va en sån där boll med en knapp i mitten och sen skulle man vrida samtidigt eller något i den stilen för att få upp den. Iallafall så blev jag livrädd och trodde att jag hade låst mig inne på dass vilket jag uttryckte i ett nervöst rop på Joni som bara garvade när jag väl kom ut. VARFÖR göra svåra låsmekanismer som ingen förstår sig på??? :)

Iallafall. Ett bra tag efter att vaktmästaren hade gått den andra gången så skulle Joni in på toan och började reta mig och slog igen toadörren (han va fortfarande inne i samma rum som mig). "Joooniiii! Jag har låst in mig! Aaaaaah!  Han hade skitroligt åt att håna mig.....tills han upptäckte att han faktiskt hade låst toadörren utifrån och att det inte gick att komma in eftersom han hade tryckt in knappen innan. HAHA.

Utan ett ord gick han skamset och hämtade vaktmästaren ännu en gång. HAHA. Jag satt bara och skrattade åt honom.


Älskar att resa med min päääschiii... Han är ganska rolig faktiskt. :)Observera att detta hände på ett par timmar bara. Om ens det... :)|BARA ATT BÖRJA KOMMENTERA|

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg

Kommentar: