[ A laptop. I just love! ]

DATUM: 2012-04-30
HELLU GODINGAR!
Finns ni kvar eller har ni gett upp efter dom få astråkiga inläggen? Haha. Tveksamt. Men men. Har haft fullt upp! Sjukt mycket saker har hänt!! :)

Detta skyller jag på ang min bloggtorka:
- ej haft tillgång till en dator. Bara bloggat från mobilen och det är inte lika roligt=inga inlägg eller väldigt korta.
- jobbat och spenderat min lediga tid på andra saker.
- varit nere i Vaggeryd och rustat i vårt hus i 2v.
....och lite till.

Som sagt så har det hänt mycket.
- Sagt upp mig och jobbar min sista dag den sista maj.
- Fått nytt jobb över sommaren till att börja med inom hemtjänsten nere i Småland. :)
- Fått tacka nej till ett jobb.
- Skyndat hem från Vaggeryd en dag tidigare då vår mäklare i Uppsala hade fixat en privatvisning på vår lägenhet. Så det va bara att skynda hem och fixa iordning hallgolvet och styla lägenheten innan visningen dagen efter= SÅLD lägenhet!!! :) Så det va helt värt det! Och vi fick mer för den än vad vi någonsin hade kunnat drömma om. Yaaay!
....och lite till. :)


Förut kände jag en viss oro över pengar och inte ha något jobb i sommar, men efter att jag fick jobbet inom hemtjänsten samt att jag varit där och snackat med dom så kändes det så sjukt bra! En stor lättnad! Nu är ju vår älskade lägenhet såld också, vilket känns lite sorgligt, men nu är det fokus framåt som gäller. För hela slanten!

Kände sån glädje och lycka över att se kidsen busa runt i trädgården när vi va nere. Helt sjukt. Varför gjorde vi inte detta tidigare kan jag undra? Men i sommar blir vi smålänningar igen. :) Eller jag får jag väl säga. Joni och kidsen har ju aldrig varit det förr. Ska bli roligt att se om kidsen börjar snacka småländska eller om dom behåller sin Uppsaladialekt. Haha.

Lite bilder på kidsen när vi va nere. :)


Mille och Tilde umgås och chillar


Älsklingarna


Grabbarna fixar lunchen

[ It's a ego-moment ]

DATUM: 2012-04-29

En Grandinare en solig söndag :)

[ Nuff sädd ]

DATUM: 2012-04-25

Tar en paus i renoveringen.... :)

[ Sista dagen på första veckan ]

DATUM: 2012-04-22

Första veckan är snart förbi och vi har fått lite bakslag som vi inte riktigt hade räknat med. Hade som mål att bli klara med köket nu under tiden vi är här, men pga en hel del otillåtna eluttag så har vi fått lagt ner köket helt för tillfället. Måste invänta en elektriker först som ska greja en hel del. Ett litet bakslag och några tusenlappar fattigare, men så får det vara.

Så nu börjar vi i andra änden istället. Försöker fixa så många rum som möjligt istället, samt bygga ihop köksskåpen så att dom är klara att bara bära in sen när köket är klart.

Igår hann vi med en hel del. Kidsen va hos min gamla svärmor och lekte några timmar och sen på eftermiddagen kom snälla Malin och rövade bort dom ett tag. :)

Nehe. Nu måste jag sluta babbla om jag ska få någonting gjort. :) Kram på er så länge!

Ps. Ska försöka ta lite kort på kaoset idag så att ni får se lite hur det ser ut so far. :)

[ Rust till förbannelse ]

DATUM: 2012-04-20

Eko-eko-ekooo.....
Har ekat tomt här inne ett bra tag. Sorry. Men har haft fullt upp med både kids, jobb och annat inför renoveringsveckorna nere i Jönköpingstrakten.

Och nu är vi här. I Smålands mörka skogar. ;) Har varit här sedan i tisdags och rustat lite i vårt hus. Kommer bli bra i slutändan, men allt tar så mycket längre tid när man samtidigt måste underhålla och hålla koll på kidsen. Men min gamla svärmor Anita ville gärna ha dom några timmar någon dag och då ska vi rusta som fan!! Haha.

En urgullig granne kom förbi och hälsade oss välkomna. Supergulligt! Han erbjöd ungarna att komma och studsa studsmatta med hans barnbarn sen när han monterat upp studsmattan. :)

Nehe. Nu vankas det frulle och sen blir det till att dra på målarkläderna igen. :)

[ Vaggeryd t/r ]

DATUM: 2012-04-10
Morgondagen kommer bli en låååång dag.
Imorgon ska jag nämligen dra ner till Vaggeryd över dagen och fixa det sista med huset. Imorgon har vi ett hus!!! :) Fatta! Känns förjävla bra måste jag säga!

Som tur är så får jag sällskap på vägen ner av makarna Schöniger som är i Sthlm. :) Roooligt. Sen bär det iväg till banken och sen hoppa på bussen hem igen.

Nehe, nu ska jag nog börja tänka på refrängen.
Pallar man att kolla Big Brother idag på dumburken?? Hmm...tveksamt.
Zzzzz....

[ Banka in peppet i skallen ]

DATUM: 2012-04-09

Bläddrade igenom alla bilder tidigare idag när jag satt på dass. Plötsligt dök det upp en bild där jag hade tagit kort på "dagsformen" under min viktminskning. Den förra alltså. Haha. Jag tänkte för mig själv; SHIT va smal jag va!! Men viktmässigt klassades jag väl inte som "smal", men tillräckligt för att vara jag. :)

Nu har det ju gått utför sedan dess (nähääää??!?) ;), men jag är på G igen. Det är inte en spikrak väg. Det är det verkligen inte. Jag har kommit på mig själv att jag måste tänka varje dag på hur jag vill se ut när jag når mållinjen om några månader. Gör jag inte det och håller det färskt i minnet så går det käpprätt åt helvete kylskåpet. ;) Inte bra. Sen en annan sak jag har kommit fram till är att jag äter dom största målen mitt på dagen. Det är då jag behöver mest energi. Gör jag inte det så är jag och ränner i skafferiet om kvällarna. Haha. Funderar seriöst på att sätta lås på alla jävla skåp.

Joni a.k.a "jag-börjar-imorgon" (och har gjort i några månader) är inte direkt till någon hjälp heller, men han är duktig på att peppa. :) Men dessvärre är han inte så motståndskraftig när jag tycker att det ska inhandlas något mindre nyttigt när det är mysdags.

Ne, så jag vet vad jag har för mål. Nu är det bara att planera hur jag ska komma dit. Babysteps.

Snodde den här bilden Bina. Hon hade den på sin blogg. Otroligt peppande bild!!!
Den ska jag glo på VARENDA JÄVLA DAG! :)

[ Lilltussen ]

DATUM: 2012-04-08

[ Sista rycket innan flytt!!! ]

DATUM: 2012-04-07
Prisinformation hittar du på:

www.photobygrandinarn.blogg.se
eller
www.hairbygrandinarn.blogg.se

[ Ett telefonsamtal ]

DATUM: 2012-04-05
Idag fick jag ett oväntat, men väldigt roligt samtal. :)

Jag har fått jobb nere i Skillingaryd!! :) Inom hemtjänsten och får jobba mellan v.25-32 om jag vill och kan. Måste sätta oss ner och planera lite hur vi ska lösa sommaren med kidsen och allt. Inte det lättaste när jag fått jobb där nere och Joni jobbar kvar t.o.m juli här uppe. Någon som vill ha "semester" och komma och passa våra kids nere i Vaggeryd under några veckor? ;) Haha.

Jag är glaaaaaaad!!! :)
Nu behöver jag inte oroa mig över jobb förrän efter sommaren.