[ Lekparksbus ]

DATUM: 2012-06-27
 (på bilderna; söta Tilde och Sebban)
 
Blev spontanbesök i lekparken igår med större delen av familjen Schöniger. Sebban och Mille tyckte det va kanon att fly från allt renoveringsdamm för en stund. :)
 

[ Jobb(igt) ]

DATUM: 2012-06-27
Hua.
Renovering hit.
Renovering dit.
Jobb hit och jobb dit...
 
Släng på att jag försöker upprätthålla ett socialt liv också vilket inte är så lätt just nu. Hoppas vännerna förstår att det är lite som det är... Hör av mig mindre än vanligt (och jag är KASS på att höra av mig i vanliga fall) och känner att humöret är som en jäkla berg och dal bana... Less och grinig.
 
MEN mina kära vänner; det kommer bli bättre om några veckor hoppas jag.
 
Tills dess; Ha de´ gött!, som man säger här nere. ;)
 

[ Vill inte ha det på något annat sätt ]

DATUM: 2012-06-24
 
Något jag älskar är att umgås med hela tjejgänget varje midsommar. Och nu är det så många barn också. :) Det värmer i hjärtat av hur fina ungar vi har och det är riktigt roligt att dom får möjligheten att leka med varandra en hel dag. Allihopa samtidigt. :)
 
 
Denna midsommar va vi hemma hos Nene och Richard och deras små gosiga tjejer, Tilde och Elin. ♥ Som alltid när Nene håller i något så är det sjuuukt god mat och allt du kan tänka dig. Känns som man går på restaurang även om man går dit och käkar en vanlig tisdag. Haha. Har bokat in mig på matlagningskurs där sen framöver. :)
Denna midsommar tog vi oss ut utanför tomtgränsen och drog till Bäckalyckan för lite midsommardans, chokladhjul, fiskedamm och ponnyridning, vilket uppskattades av Sebban. Kanske blir ridskola för honom till hösten. Who knows? :)
 
 
Flickorna ni ser här på bilderna är dom tre största. Högst upp söta lilla Miriam, sen har vi fina Elin och sen sötaste lilla Tilde. Finns en liten Amanda också som är bebis. Kommer upp bilder på alla andra på midsommar också, men min dator ballade ur som vanligt igår och fick bara iordning dessa bilder. Så det kommer fler! :)

CiZ och Göran + oss själva stod för grabbarna i skaran. Mille, Sebban och fina Robin. ♥
Tack alla fina vänner för denna midsommar!!
 
 
 

[ Längtan... ]

DATUM: 2012-06-17
Längtar tills imorgon...
Imorgon börjar vårt "nya" liv. Eller riktigt så drastiskt är det inte, men nytt liv på annan ort och nytt jobb. Ska bli skönt. Så-förbannat-skönt...

Hoppas bara innerligt att Joni och kidsen kommer trivas också. I will make it happen!


[ When it's hard I just wanna run ]

DATUM: 2012-06-16

              
En trött, seg och lite nedstämd Grandinare har ni här...
*vinkar lite trött*

Känner stress över huset, över framtida jobb, första räkningarna i huset och lite annat som har dykt upp. Jag vill bara ha lugn och ro känner jag... Känner mig lite vilsen och ja...inte fit for fight so to speak.

Sitter i soffan nu och bara fokuserar på att andas. Andas in lugnet. Våra små terrorister sover och jag ska snart knalla in och göra detsamma tror jag....

              
     

 

  

[ Kärlek ]

DATUM: 2012-06-16


Hängde med dessa godingar igår igen. Sista gången jag träffar dom nu innan flytten. Hoppas det inte dröjer alltför länge tills nästa gång....
 

[ Hmm... ]

DATUM: 2012-06-14
Vet inte om jag är ett så stort fan av Blogg.se's nya design.... Funkar inte att blogga från mobilen nu för mig, men det kommer väl igång sen får vi hoppas på. :)

[ Grandinarn on Instagram ]

DATUM: 2012-06-12
ÄLSKAR Instagram! ♥
Vill ni följa mig där så söker ni efter Grandinarn bara. :)

Hoppas vi ses!

[ Älskade tussen Tilde ]

DATUM: 2012-06-12

[ Sötungen ]

DATUM: 2012-06-11

Lilla söta Tilde

[ Detta åkande fram och tebax ]

DATUM: 2012-06-09

Kl.06.30 kommer min kära far dundra hit med sin skåpbil och då ska det packas in fullt med grejer.

Så va tanken iallafall. Haha. Men jag har packat och försökt få någonting gjort, men jag står och stampar på samma ställe känns det som. Skulle vilja packa in sängar och hela kittet, men dom måste ju vara kvar ett tag till. Och tillräckligt med kartonger har jag såklart inte. Får dra upp till butiken och kolla om dom har några tomkartonger kvar i veckan sen.

Men kläder har packats ner. Det mesta iallafall. Bara Milles kvar som ska med. Sen är det en bokhylla och en massa leksaker och annat bråte från förådet som ska knökas in i skåpbilen.

Sen bär det iväg till Vaggeryd igen för min del. Städning i huset (förhoppningsvis är byggsnubbarna klara) och lite målning på övervåningen, sen gravidplåtning på kvällen... Måndagen är proppad med kurser på nya jobbet och avslutas med lite fotboll med fina Nene som är gräsänka. :) Och så fort jag slår upp mina bruna ögon på tisdagen så är det bara att hoppa in i bilen och gasa hemåt igen så att jag hinner hem innan Joni drar och jobbar.

Stressad? Jag? Nääääe. ;)

[ Just love long hair ]

DATUM: 2012-06-09


Pillade i lite extensions igår. Väldigt snabbt gick det och va väl inte sådär jättenoga vid isättningen kan jag inte påstå. Haha. Men nu sitter det där för stunden iallafall. :) ÄLSKAR LÅNGT HÅÅÅÅÅR!

[ Eve's möhippa ]

DATUM: 2012-06-07


En blåsig liten stund vid ett vågigt Vättern resulterade i dessa bilder på fina Eve. ♥

Om ett par veckor är det dags att plåta hennes bröllop.
KÄRLEK!

[ Impulshäng på Framfickan ]

DATUM: 2012-06-06

Fick ett samtal utav Jossan och 20min senare va vi på väg ner till stan för lite skönt häng och lyssna på Kapten Röd. :)

[ fuck me I'm done ]

DATUM: 2012-06-03

Efter en grym gårdag med möhippa och häng med goda vänner, så va det lite segt idag.

Men har målat undan en hel del faktiskt i huset. Blir en sväng dit imorgon också innan kursen på nya jobbet....

Nu ska jag njuta av lugnet och glo på Big Brother. :)

[ Möhippa ]

DATUM: 2012-06-02

Fina Eve på sin möhippa. :)

[ REGN ]

DATUM: 2012-06-01

Sitter på bussen och har det lite mysigt. Ja, eller om man räknar bort den stela nacken efter att ha försökt hitta en skön ställning att vila på. :)

Det regnar och regnar utanför bussfönstret. Önskar mig uppehåll i helgen så att jag kan genomföra dom plåtningar som jag tänkt göra... Så snälla vädergudar; ge mig lite skön sol i helgen. :)