[ Pysslig med kidsen ]

DATUM: 2012-10-29

Ikväll efter jag kom hem från jobbet så fixade vi en fin Halloweenpumpa. :) Inte så pjåkig för att vara the first time ever. :)

[ Hoppas Tomtefan existerar ]

DATUM: 2012-10-28

[ Fotopromenix på morgonkvisten ]

DATUM: 2012-10-28
 

[ Kall dag i oktober ]

DATUM: 2012-10-26

Igår kom första snön! Barnen överlyckliga och idag är det vitt på marken och riktigt kanonväder! :) Underbart!

[ gäsp ]

DATUM: 2012-10-24
Jiiizeeez....
Här har ni en trött brud. Mille har haft formtopp några nätter nu och det märks direkt på humöret att man inte fått sova så mycket som man kanske behöver. Hoppas han skärper till sig snart vår lilla snoris. :)

Snart ska kidsen i säng och sen hade jag ju tänkt sova jag också, men sen såg jag att det tydligen är Efterlyst ikväll. Hmm...då blev det ju ingen supertidig kväll för Grandinarn ändå.

Äh, får vila sen när jag dör helt enkelt. :)

[ Annons ]

DATUM: 2012-10-24

Andra gången mina bilder hamnar i annons i tidningen. :)

Oct. 20, 2012

DATUM: 2012-10-20

[ Lugnet innan dagen drar igång ]

DATUM: 2012-10-20

Den här dagen har börjat bra.

Har haft en varm och mysig Mille liggandes bredvid mig framför tv:n, fått "frukost" serverad från leksaksköket och känt ett skönt lugn. Halva familjen är ju bortrest så det kanske inte är så konstigt att det är ett annat tempo här hemma. :)

Vi ska ta tillvara på dagen. Blir riktig frukost om en stund och sen blir det en lång promenad. Andas lite frisk luft. Titta på fåglar, träd, slemmiga sniglar....ja, allt som är intressant för lillfisen. :)

[ En av dom bästa jag vet... ]

DATUM: 2012-10-18

Finaste Mille.
En utav våra sötkorvar. :)

[ Yes. Still alive. ]

DATUM: 2012-10-16
 
Haha.
Kollar jag bakåt i arkivet under mina bloggår så har den rubriken nog dykt upp ett par gånger. :) Har inget direkt bra svar på varför. Jag hade faktiskt glömt av bloggen lite. Har haft en hel del att göra.

Huset går det framåt med. Det börjar bli riktigt fint om jag får säga det själv. :) Det som fattas är en del grejer i köksdelen, golvlister/taklister, dörrfoder, fönsterkarmar och fönsterbrädor. Och sen spjälor i trappen så att jag slipper få hjärtsnurp varje gång Mille halvt hänger över med kroppen med ett flin på läpparna när han är på väg ner. Så det är väl det som är kvar....*funderar* Ja, och sen är det ju badrummet, duschrummet och groventrén också. Haha. Det är en hel del kvar, men det känns ändå riktigt bra nu. Golvet blev jättebra och va ett riktigt lyft för hela nedervåningen! Älskart!

Ska lägga upp före och efter-bilder sen framöver, men vill inte göra det förrän vi fått alla möbler på rätt plats, blommor i fönstren osv... Ja, ni hajar. ;)

Pöss så länge!

Bjuder på en random bild från idag när jag va ute och räfsade löv. :) Check out mina nya stövlar! ;) Haha. Mina första sedan jag gick i skolan och det va längesen mina vänner!!

[ Barnvakt ]

DATUM: 2012-10-16

Sitter just nu barnvakt i Nässjö åt sötisarna Miriam och Amanda. Marias små tjejer. :)

Mamman är på sjukhuset ett tag och jag passar på att mysa med hennes godingar. Sebban är med och hjälper till med barnvakteriet. :)

Har inte umgåtts med Maria och hennes barn så mycket under åren tyvärr. Nu bor vi inte så överdrivet långt ifrån varandra så då gäller det att ta tillvara på tillfällena som ges. :)

[ ser ljuset i tunneln ]

DATUM: 2012-10-04

Vi håller på att lägga golv i vårt fina hus nu och det kommer bli så bra när det är klart!! Vågar vara optimistisk och säga att vi nog får det klart idag. :) Yaaay!!!

[ Färgglatt i brevlådan ]

DATUM: 2012-10-03

Fina kort till födelsedagsbarnet och storebrorsan från mormor och Roffe. :) Tack så mycket!

[ lyckligt lottade ]

DATUM: 2012-10-03

För 2år sedan kom han till oss. Lilla Mille. Tog direkt plats i våra hjärtan. Idag blir lillkillen 2år! Vart tar tiden vägen?

Stooort grattis älskade lilla unge! Vi älskar dig så sjukt mycket allihopa!

[ E r r o r ]

DATUM: 2012-10-01

Sorry att jag inte svarat på kommentarer, men jag får det inte att funka från mobilen tyvärr. Och internet hemma funkar inte... :( Så nu vet ni.